Za 9 dni mám dostať ms verím že tento mesiac je náš 🫶🏻
@kristinkaris a kedy ideš testovať ?🌸
Asi vo štvrtok a ty?☺️
@kristinkaris ja už by som najradšej zajtra 🙏
Ja mam dostať 22. 11. Ale mam svoje klasické pms príznaky ako vždy tak neviem ci sa mi vôbec oplatí testovať pred ms
Asi počkám či bude meškať aspoň 1 deň
@nika_val drzim palce aby sa podarilo
Ďakujem 🙂 prvý krát som mala ovulaciu potvrdenú od Dr tak som dúfala veľmi že tento mesiac to už vyjde.. stále mám v sebe iskričku nádeje 😊 ale to pms ma pekne hnevá
Na druhej strane keď som bola tehotná prvý krát (bohužiaľ to bolo MA) tak som mala aj pms a nakoniec to bolo aj tak ono
Tiež by som najradšej skúsila test už teraz 🙈 ale snažím sa byť trpezlivá
Držím palce aj tebe 😊 daj určite vedieť ako to dopadlo
@nika_val ja som tento mesiac prvý krát robila ovulacne testy
A ja som mala v auguste biochemické 🥲
@anetka1704 20:00 podľa mna
@smile108 streda štvrtok bola ovulacia takze 5dpo
@smile108 dnes presne 9 DPO a 4 dni do MS
Tak veľmi bojujem vydržať celé 4 dni ved to už nie je tak veľa dni
Ale dnes sa mi už snívalo uplne zivy sen pretoze som isla rano o 4 na wc a rozmyšlala som že či si zoberiem test so sebou (potom som si uvedomila ze je ešte prislis skoro) a ako som zaspala tak sa mi snívalo presne tak isto ako sa stalo len ten test som si v sne urobila a pol pozitívny 🙈
Jaaaaj ta psychika robí divy 😁
@anetka1704 aj podľa mňa o 20:00 ale príde mi že tie testy majú nejak malo farbiva aké sú slabé (aj ta kontrolná čiarka)
@nika_val ja chcem tento týždeň testovať ms mám dostať za 8 dni tak verím že sa čoskoro ozves s //🌸🤍
@nika_val odpadnem presne to iste sa dnes snívalo aj mne 😂 tiež som 9dpo ☺️
@nika_val keď boli čerstvo urobené tak boli silné
@l_enusik aj ja vidím 😍
🥹🥹 tak dufam ze to bude ono
@l_enusik určite 😍 ja si myslím že už by ti aj clearblue ukázal kamarátka skúšala tiež test 10dpo a mala úplne slabú a digi jej to hneď potvrdil
Pridám sa do debaty , ja mám dostať v sobotu 23.11. a momentálne som 11 dpo 🙂 neviem ako vydržať netestovat tieto dni 😅
@kkhbzs tiež si myslím 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja by som mala dostať 25-26.11 🙂