Ahojte zienky, som po KET a dnes som 9dpt - spodný test. Robila som si test aj 7dpt a vyšla mi čiarka -to je vrchný test. Myslíte že mi stmavol za tie 2 dní?
@tessa2299 just som chcela rovnakej značky a vidím že ani v tomto sa nedá spoľahnúť 🙂
Načo testuješ 7dpo? Moc skoro testujete, ja viem zvedavaotje silnejšia. Úplne stačí od 10 12 dpo testovať. Žiaľ testy zatiaľ netmavnú, skús o 2 d
No to veru nie, uvidis zajtra. Drzim palce 🙂 podla mna len menej farbiva v teste je.
@stellarstar az na to, ze ona testuje 7 a 9 DPT to je rozdiel ako DPO.
@tessa2299 bože môj autocorrect? 🙄🤦♀️
@stellarstar dpt je den po transfere (IVF) a dpo je den po ovulacii. Ty si cela autokorektor. Ked sa nevyznas, tak radsej nekomentuj.
@stellarstar este aj v nazve diskusii je: KET 9dni po. Ak nevies co je ket a ako sa rataju dni po ket, tak si to najprv nastuduj a potom ries.
@tessa2299 ja viem cobje dpo a dpt mam za sebou, a keď neveríš tvoj problém. A prečo to nemôže byť autocorrect? Rýchlo píšem a nevšimla som si že dpo prepísal na dpt a vôbec slovo dpt v slovníku nemám tak úplne normálne ze prepísal na dpo. Netreba hneď ma druhých skákať
@tessa2299 veľmi dobre viem co je ket aj et aj dpo aj dpt mam ivf za sebou, takže prosím daj pokoj
@stellarstar tak keby mas ivf za sebou, tak vies, ze zenam uz vychadzaju testy pozitivne aj 6dpt, niektorym aj 5dpt. A nie tu pisat, ze 7dpt je skoro. Ano bolo by skoro, keby ma negativny test, vtedy je sanca ze sa embryo neskor uhniezdilo a vtedy sa doporucuje cakat na 10dpt a vtedy to je uz viac menej jasne ci to vyslo alebo nie. 🙈 takze ty vies asi o ivf figu borovu. A zahrat to do out-u, ze ti to opravil autokorektor? 🤣 to vies....
@tessa2299 s tebou musia byť v reále nejaké problémy, to by si tvoju papuľu neotvorila že? Ale ved internet to sa môže dovolovať na druhých skákať že? Hrnieme si svoje ego? To je dobré že? Veď prečo nie. Vieš je mi jedno čo si myslíš a čo nie a čo veríš a čo nie, v tomto momente si ťa mám vieš kde, mam svoj názor
@stellarstar 🤣🤣🤣🤣👏👏👏👏
Jeej super. Aj som si myslela, ze to bude chyba v tom farbive 🙂 tak nech silnie dalej 🙂
@tessa2299 ďakujem ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne sa nezda ze by stmavol 😔 ale moze to byt aj tym, ze moze mat menej farbiva, kedze aj ta kontrolna ciarka je o dost svetlejsia 🍀