Kedy zistim ze som tehotna ked som spala s manzelom a spravil sa do mna. Ja som si po piatich dnoch spravila tes s vysiel mi negativny je to skoro mam este pockat par dni a potom si ho spravit dakujem
a na co to potrebujes vediet uz po 5 dnoch ?!? ved ak si tak to neutecie ak nepride menzes tak si sprav test a vysledok uvidis ja viem ze ak to velmi chces tak je tazke cakat poznam to sama na sebe ale ja som si test kupila az ked mi meskalmenzes aby som nebola v pokuseni
PS: mam dojem ze "spravil sa do mna " nie je nutne ak sa niekto pyta ci je tehotna pride mi to ako ked sa 13 rocna hambi opytat
mozete mi poradit 3dni je uz tomu co sme sexali teraz mam citlive prsia take akoby som mala zveksene moze to byt tehotenstvo,
@gigus toto nie je o (ne)skúsenosti, ale o základnom vzdelaní... a ako vidím, mnoho ďalších je na tom podobne ak nie horšie... aokrem základnej biológie by tu poniektorým nezaškodilo zopakovať si aj vybrané slová alebo základy slovenskej gramatiky, lebo to ozaj kole oči...
a ver mi, viem lepšie ako ty, čo je to "diskusné fórum" - lebo to nie je len o pÝtaní sa, ale aj o odpovedaní - a aká otázka, taká odpoveď...
@gigus a inak doma všetci v poriadku? 😅 prosím ťa, nepoužívaj cudzie slová, keď nevieš, čo znamenajú - zbytočne sa strapňuješ, toto naozaj nie je blog 😀 😀 😀 a ty si zjavne z tých posledných, o ktorú sa nejaké IQ obtrelo... ale aspoň som sa pobavila 😎 😎
btw. chovám sa slušne, čo sa ti nepáči? 😉 zaťala som do živého, čo? 😉
vieš čo nemám chuť sa s takou heh ako si ty zapodievať a strápňuješ sa tu jedine ty heh chúďatko 🙂 a daj už pokoj!!! neotravuj!!!
tak dievcata ..vy sa tu vadite a zakladatelka diskusie vam kdesi usla 🙂
@sabina1975 ja by som to uz chcela vediet strasne da tesim na babo
no ja si myslim ze najneskor pri kontrakciach to zakladatelka zisti ci je alebo neni tehotna.
ako je to diskusne forum ale ked uz sa chcem na taketo nieco spytat, tak aspon to napisem neako rozumne a nie ako pubertak co mal prvy krat pohlavny styk
@vranka19 akokolvek netrpezliva budes nic ti to nepomoze od oplodnenia prejde 7-10 dni pokial sa vajko uchyti a zacne produkovat hcg a to pokial stupne na hladinu aby ho zachytil aj ten najcitlivejsi test trva mozno dalsich 5-10 dni tak si to zrataj a vide ti den D vhodny na test sorry ale priroda a matika nepusti
Pozri ak si netrpezlivá , pred včerom som sa pýtala gynekologičky kedy som otehotnela keď sme s priateľom spolu spali 27...povedala že ovuláciu som mala 5... test mi vyšiel pozitívny 29.1. Ale povedala že mi ak by sa mi robil odber krvi,mohli sme to zistiť oveľa skôr,tak keď tak choď ku gynekologičke nech ti vezme krv a potom si zavolaj na výsledky a budeš veideť 🙂 Držím palce 🙂 A voskovka , sissy27 , ak máte potrebu sa tu nejako ukazovať s Vašími znalosťami , nie každý je skúsený . A to že sa opýtala , na tom nieje nič zlé. Ak ste chceli len takto detinsky vy reagovať na danú otázku , nemali ste sa vôbec zapájať..Možno by ste našli inú diskusnú otázku na ktorú by ste mohli zareagovať podobne . Keď ste už mali potrebu .
Dakujem za rady
@gigus
@vranka19 na tejto stránke funguje vyhladávanie tém lenže ludia su tak pohodlný že radšej si založí svoju tému a nech odpovedajú čo na tom že ej tu 30 duplicitných tém len aby nemuseli robiť niečo navyše!vranka uhniezdenie trvá 5-11 dní až na 3 den po zahniezdení je HCG dosť vysoké na zachytenie testom,u každej je doba individualna takže nič iné ako počkať do ms ti neostane pokial nemáš potvrdenú ovuláciu už vôbec .takže počkať do ms aby si mala relevantný dôkaz či si alebo niesi tehotná skoré testovanie je na škodu nakolko vajíčko sa môže uhniezdiť ale nemusí sa udržať a s ms odchádza takže pred ms môže biť test slabo pozitívny a dojde ms po nej je test negatívny nič výnimočné deje sa to často.
@vranka19 je zbytocne robit si testy tak skoro, budes len smutna ze vysli negativne, hoci tehotna uz mozes byt. pockaj kym mas dostat menzes a ak bude meskat tak par dni po tom sprav test. drzim palce
@linda20111 Ďíki aj to tak urobííím 🙂 pomohla si mi ....:D
chcela by som si od vas dat poradit.
pred 2 dnami sme sa s manzelom mali pohl. vstyk a citila som, ako by sa do mna spravil, ale pritom vytiahol a striekal von.
Nic zo mne potom nevytiekalo, no neviem ci to preto, ze by sa do mna nevystriekal, alebo sa vystriekal, ale iba malo.
MOhla som citit nieco ine, ci ked som to citila, tak urcite nieco vystriekal do mna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vranka19 preboha ved tu xyz tem na tuto podobnu otazku...ziaden tehu test ti to 5dni po oplodneni neukaze.......ved treba si postudovat proces oplodnenia proces uhniezdenia atd.....niekedy mi to tu pride ze tu kazdy pise nove temy dosprosta a stale to iste....
v kazdom pripade mas iste pockat na ms...ak ti bude meskat vtedy urobit....nie 5 dni po styku.... :-/ ach jaaaj