Kedy vie lekárka najskôr zistiť tehotenstvo?

meggie.sk
7. mar 2013

Mám už síce dve detičky ale ako sa vraví... každé tehu je iné 😉
Baby myslíte, že môžem byť v tom?..... 15.februára som mala MS, o bábätko sa snažíme, hlavne sme sa snažili počas "plodných dní", vlastne už od decembra,
Predtým pol roka nesnaženia kvôli potratu. Ale k veci, posledné dni som bola unavená jak jedno... to...., bolesti v krížoch, predtým som nepociťovala nejaké extra nutkanie na močenie, teraz hej, ani nejako extra nevycikám ak idem. Predtým ak som to mala tak to už stálo za to 😉
Ale včera som bola na preventívke u gynekologičky, robila mi sono ale zo spodu, teda okrem prehmatu. Myslíte, že by to už zistila? Veď to by bol ozaj len začiatok.... A test, neviem, také nutkanie kúpiť si, nekúpiť si.... alebo počkať týždeň kým to dostnanem... joj čo by som dala za to ak by MS neprišiel

mrva
7. mar 2013

ešte je príliš skoro. ešte by sa len uhniezďovalo. ani na sliznici ani na maternici by ešte neboli poznať žiadne zmeny. počkaj tak týždeň po termíne MS a testíkuj. Ale to máš ešte čas 🙂 prajem dve krásne vysmiate čiaročky 😉

tremonti
7. mar 2013

@meggie.sk opytam sa ta ake dlhe mavas cykly?dnes si podla vsetkeho este len 20 dc co znamena ze ani ta najlepsia gynekologicka ti nepovie ci si v tom lebo je veeeeeelmi skoro.kedy si mala plodne dni?

meggie.sk
autor
7. mar 2013

@mrva ďakujem, no kiež by 🙂
@tremonti tak klasika 28. Plodne dni od 23ho do 3ho podla kalkulaciek, od toho 23 sme sa milovali kazdy den pocas 5 dni po sebe

livocka21
7. mar 2013

na sone to este nemusi byt vidno...mne v 4-tom tyzdni nebolo vidno nic...len podla HCG sa to zisilo...drzim palceky 🙂

meggie.sk
autor
7. mar 2013

Juuuuj, tak to ma trošku potešilo 🙂 existuje vôbec nejaký testík čo by to potvrdil už teraz? Alebo sú len také čo to ukážu až po vynechaní MS

meggie.sk
autor
7. mar 2013

@livocka21 ďakujem

simonkazga
8. mar 2013

tiež mi vo štvrtom týždni robili komplexné vstupné vyšetrenie v Gyn-Fiv a doktorka nezistila, že som tehu. ďalší deň som mala pozitívny test, ale na sone bolo vidno bodku až o dva týždne a srdiečko dokonca len v 7tt. Treba vydržať či ti bude mrcha meškať.

kofina333
8. mar 2013

mne dokonca meškali a test bol negatívny, a o dva dni na to bol už pozitívny, na sono ma objednali až v 7.tt, vtedy je to už zaručené. Ale ako mne povedali, vidieť je to najskôr až od ukončeného 5.tt

meggie.sk
autor
14. mar 2013

No tak neviem či z toho niečo bude. Včera som bola netrpezlivá, test bol negatívny ☹ Ale prečo tá únava a bolesť krížov? Inak sa cítim dobre. Viem, že pri poslednom dieťati ma dosť boleli prsníky, teraz nie. Ale nepamätám sa, či to bolo hne´d od začiatku - od prvého mesiaca. A vrchol všetkého sa mi dnes snívalo o bocianoch. Zajtra mám dostať mrchu, čo by som dala za to keby neprišla.

lucy664
14. mar 2013

Cicusky,vidite niecooo?😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre