Mám už síce dve detičky ale ako sa vraví... každé tehu je iné 😉
Baby myslíte, že môžem byť v tom?..... 15.februára som mala MS, o bábätko sa snažíme, hlavne sme sa snažili počas "plodných dní", vlastne už od decembra,
Predtým pol roka nesnaženia kvôli potratu. Ale k veci, posledné dni som bola unavená jak jedno... to...., bolesti v krížoch, predtým som nepociťovala nejaké extra nutkanie na močenie, teraz hej, ani nejako extra nevycikám ak idem. Predtým ak som to mala tak to už stálo za to 😉
Ale včera som bola na preventívke u gynekologičky, robila mi sono ale zo spodu, teda okrem prehmatu. Myslíte, že by to už zistila? Veď to by bol ozaj len začiatok.... A test, neviem, také nutkanie kúpiť si, nekúpiť si.... alebo počkať týždeň kým to dostnanem... joj čo by som dala za to ak by MS neprišiel
na sone to este nemusi byt vidno...mne v 4-tom tyzdni nebolo vidno nic...len podla HCG sa to zisilo...drzim palceky 🙂
Juuuuj, tak to ma trošku potešilo 🙂 existuje vôbec nejaký testík čo by to potvrdil už teraz? Alebo sú len také čo to ukážu až po vynechaní MS
tiež mi vo štvrtom týždni robili komplexné vstupné vyšetrenie v Gyn-Fiv a doktorka nezistila, že som tehu. ďalší deň som mala pozitívny test, ale na sone bolo vidno bodku až o dva týždne a srdiečko dokonca len v 7tt. Treba vydržať či ti bude mrcha meškať.
mne dokonca meškali a test bol negatívny, a o dva dni na to bol už pozitívny, na sono ma objednali až v 7.tt, vtedy je to už zaručené. Ale ako mne povedali, vidieť je to najskôr až od ukončeného 5.tt
No tak neviem či z toho niečo bude. Včera som bola netrpezlivá, test bol negatívny ☹ Ale prečo tá únava a bolesť krížov? Inak sa cítim dobre. Viem, že pri poslednom dieťati ma dosť boleli prsníky, teraz nie. Ale nepamätám sa, či to bolo hne´d od začiatku - od prvého mesiaca. A vrchol všetkého sa mi dnes snívalo o bocianoch. Zajtra mám dostať mrchu, čo by som dala za to keby neprišla.
Cicusky,vidite niecooo?😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ešte je príliš skoro. ešte by sa len uhniezďovalo. ani na sliznici ani na maternici by ešte neboli poznať žiadne zmeny. počkaj tak týždeň po termíne MS a testíkuj. Ale to máš ešte čas 🙂 prajem dve krásne vysmiate čiaročky 😉