S priateľom sa prvý mesiac snažíme o mimi, s tým že posledná ms začínala 6.9 2013. Od minulej soboty 21.9 ma začali bolieť prsia, nič iné... Už to trvá skoro týždeň, ale kedže ms mám dostať až o týždeň som trochu zmätená.. A ešte som dosť nervózna 🙂 Čo myslíte??
Ahoj, prepac, ale podla mna sa zbytocne pozorujes. Pockaj na ms, ak bude meskat, sprav si test, dovtedy su vsetko iba dohady, ktore u niekoho platia a u ineho nie. Co ma prist, pride, ked nie teraz, tak inokedy... A navyse nervozitou tomu vobec nepomozes 😉
tak mne posledná ms začínala 1.9.2013 , čiže zajtra by som mala mať ms, ale dnes som si robila test a mám tam 2 čiarky jedna silná a druhá slabulinká 🙂 a prsia ma už bolia týžden a rovnako som pociťovala a teda aj pociťujem nervozitu, na základe toho som si robila aj test 🙂 .... ale bolesť prsníkov a nervozita sú aj príznakmi prichádzajucej ms- u každého individuálne, preto radím spraviť test ´🙂
ahoj aj mna boli prsnik jeden vzdy iba jeden nechapem preco... aj ja zacinam byt nervozna a zase ma zacina boliet hlava.. snazuime sa o babo..ale vidim to tak ze pride ms..
ja by som podla bolesti ani nevedela že som tehotná, prsia ma totiž začali boliet až v tretom mesiaci tehotenstva,. jediny priznak bolo popichavanie v maternici tak jemne, meškajuca ms a nafuknuty spodok bruška. a samozrejme pozitivny test.
vela stastia 🙂
Ahoj.ja som v polke štvrtého mesiaca a prsia ma vobec nebolia,mňa neboleli ani pred ms.radšej si urob test a budeš vedieť na čom si.
mňa nikdy, ale vôbec nikdy v živote prsia neboleli a keď som ostala tehotná, začali ma bolieť už 9ty deň po oplodnení (merali sme BT, vedela som, kedy sa to stalo), ešte som si to aj zapisovala do grafu a boleli ma tak do konca tretieho mesiaca.. ale tak hrozne, že som sa ich nemohla dotknúť ☹
u každého je to inak, ale ja som teda podľa tých pŕs vedela, že sa podarilo 🙂
Mna zacali boliet az priblizne tyzden potom ako som zistila ze som tehu...a boleli cca do konca 3. mesiaca...
sprav si test
ahojte s mojim priatelom sa snazime o babo milovali sme sa presne na moje plodne citim ako by som mala prsia ako balon a aj ma bolia co mislite moze to teraz konecne prist
Ahojte, chcela by som sa opýtať, asi pred 9 dňami som mala s priateľom chránený pohlavný styk, v tom období som mala taktiež aj svoje plodné dni, menzes mám dostať do 6 dní, ale začínajú sa mi na prsiach objavovať žilky a mám pocit, že sú moje prsia iné, taktiež žilky sa mi nikdy netvorili ani počas menzesu, maximálne ma prsia slabo pobolievali. Neviete náhodou, môžem byť tehotná? :(
dobry vecer babi neviete mi poradit uz mesiac ma bolia prsia?
☹
Dievčence zlaté, bolesť pŕs je jeden z neistych znakov gravidity, tzn. Môžete byť tehotné a nemusíte.môže to byť aj pms.nad tehotenstvom rozmýšľajte až keď vám vynechá menstruacia.pekný dni k prajem.
Ahoj ...
Môžete mi pomôcť ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mna prsia boleli vzdy po ovulke, takze u mna to nebol znak nicoho. Raz boleli menej, inokedy mi isli explodovat. Pri tehu bolia najviac bradavky a aj to asi az tak v 5tt. Bez testu by som v oboch pripadoch ani len netusila, ze som tehotna.