Kedy vám začali príznaky tehotenstva?

princess1852021
26. okt 2021

Ahojte včera som písala ohľadom toho či niektorá z vás bola tehotná počas MS za odpovede vám ďakujem. Teraz by som sa chcela opýtať aké boli vaše príznaky tehu a kedy vám asi začali.(A prosím blbé komentáre si odpustite pýtam sa tu na modrom koníku preto lebo nechcem nič dramatizovat a niekomu dačo hovoriť o tomto v mojom okolí ) tak ak budete také ochotné a napíšete mi vaše skúsenosti budem vám vďačná 😇❤️.

lenuska9999
26. okt 2021

@princess1852021 ja som príznaky začala pociťovať približne po mesiaci. No a vlastne to, že som bola tehotná som zistila tak, že som sa ráno zobudila a môj muž varil brokolicovu polievku, ktorú inak milujem ale vtedy ma z tej vône začalo natahovat. Cele tehu som potom nemohla brokolicovu polievku ani cítiť. Okrem toho začali nevoľnosti, cca do 4 mesiaca som objímala zachodovu misu..

leuska1991
26. okt 2021

@princess1852021 ja som na zaciatku 7tyzdna a nemam priznaky. Ani pri prvych tehotenstvach som nemala. Ste tehu?

petra_bororo
26. okt 2021

@princess1852021 uff, no my sme mali bytovicu v jednu sobotu a v nedelu ma palila zaha a bolo mi divne, ale tak inac divne nez z opice.....urobila som si test a tam // a to som mala 2 dni do MS 🙈 Inac cele tehu bez komplikacii.

Teraz sa snazime o druhe a medzi ovu a MS mam vseliake tehu priznaky, ale tehotenstvo nikde 🙄😏

princess1852021
autor
26. okt 2021

@leuska1991 ❤️ jej gratulujem.... No zatiaľ ešte neviem 🤷‍♀️

princess1852021
autor
26. okt 2021

@petra_bororo ja mam tiež kadejaké príznaky 🤷‍♀️ ale dáko tomu šancu nechcem dávať

zuzi0911
26. okt 2021

Už okolo 8dpo som cítila že sa niečo deje. Rýchlo som sa nasytila o u mňa teda neexistuje a grgala som aj z vody plus som bola ako balón,plus taka nemasna a neslana ... A 10dpo som mala čiarky. Ale nevoľnosti tie naozajstné mi prišli až v 6tt

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simonka15513
26. okt 2021

@princess1852021 neboli vôbec ziadne 🙂 keby nerástlo brucho ani neviem že som tehotná. 😁

ailiba
26. okt 2021

@princess1852021 pri prvom tehu ma v čase keď mala prísť ms strašne nafukovalo, to som predtým nikdy nemala+zápchu. Inak pocity ako pri silnej PMS. Pri druhom tehu pichanie v podbrušku, keď som sa namahala, nervozita a veľmi skoro mi začalo byť zlé. Mala si ms a myslíš si, že si aj tak tehu? Je to možne, poznám takých veľa, ktoré to tak mali. Aj polovica kamošiek. Jedna dokonca prvých 5 mesiacov.

tara42
26. okt 2021

Asi po mesiaci. Hrozna nevysvetlitelna unava, potom sa pridavali casom dalsie.

amelie2017
26. okt 2021

Vzdy (4 krat) tyzden pred ms. Posledne tehotenstvo - vyplula som kavu (to pri vsetkych 4), muzove cigarety mi smrdeli a ked sa k tomu pridala zaha, uz som vedela na 100%, aj ked test bol este biely. Ale take ako zaludok na vode, unava zacali az okolo 7. tyzdna.

mikimi
26. okt 2021

U mňa sa to prejavilo tak, že z ničoho nič na mňa prišla zimnica. Potom som spozorovala citlivejšie bradavky a aj to, že sa mi nepohodlne spi. Skúsila som test 3 dni pred očakávanou a boli tam dve čiarky. Prvé tehotenstvo som zase mala bolesti v podbrušku ako prvý príznak

marianna_peskova
27. okt 2021

Ja som začala vracať od šiesteho týždňa až do šiesteho mesiaca.

leuska1991
27. okt 2021

@princess1852021 dakujem. Este nemeska menzes?

princess1852021
autor
27. okt 2021

@leuska1991 ešte mam do MS 6 dní tak sa uvidí 🤷‍♀️

simbatko
27. okt 2021

Ahojte dievčatá..otázka mám bolesť pŕs hlavne na bokoch aj žily dosť výrazne ..ešte len by som mala dostať ms...nejak 28-29.10 Robila som si aj test...a je negatívny...nikdy ma nebolia prsia keď mám dostať ms...je možné že som skoro robila test?vaša skúsenosť? Ďakujem....pekný deň

mimi2567
27. okt 2021

Ja som vôbec nevedela že som tehotná mala som všelijaké nálady a tak ale pripisovala som to MS len mi to nedalo a spravila som si test ten Negat.po tom o týždeň na to som z kombinovala tuniakovu nátierku a vyprážaný karfiol 😂🙏no ale v kuse som chcela praženicu z kečupom a potom rajčínovu polievku 🤣

ailiba
27. okt 2021

@simbatko môže byť skoro... Ja som mala slabo pozitívny test, keď mi 3 dni meskala ms. Záleží na ovulke. Na druhej strane, ak pociťuje nejaké príznaky, tak by už na teste malo byt niečo vidieť. Skus neskôr.

simbatko
27. okt 2021

@ailiba No uvidím...ak ms nepríde do soboty tak spravím v nedeľu....

leuska1991
28. okt 2021

@simbatko to mozu byt aj hormonalne zmeny . Nemusi to byt tehotenstvom,ale aj mozu. Hlavny priznak je samozrejme vynechanie menzesu. Ked zena vie,kedy ma posledny styk popripade ovu tak sa to lepsie vyrata. Napr ja som mala uz tyzden pred ms slabo pozitivny test. A 5dni pred ms uz mi digi ukazoval 1-2. Drzim palce. Treba pockat na ms,a ked uz bude meskat spravit si test. 🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre