Kedy vám vyšla druhá čiarka na teste?

5. júl 2023

Ahojte baby 😊kedy vám vyšla druha čiarka ak ste testovali pred ms? Ms mam dostať 13teho… viem testovať skôr by sa nemalo ale som nedočkava 🤷‍♀️Myslite že je skoro alebo uz je to nadobro stratené tentokrát 😒Mne sa tam sj dačo zdá len neviem či si to už nezamýšľam …

pribinak
5. júl 2023

Výrobca odporúča testovať v deň meškajúcej menstruacie. Nie týždeň vopred.
Toto má aký zmysel?

No nič, kukam do krištáľovej gule a tiež hovorí že ešte počkaj s testovanim

gejb
5. júl 2023

Vieš ze máš testovat až o týždeň a pýtaš sa ci už je to stratené keď tam nie je // ?? Skus trochu porozmýšľať..

emma2782
5. júl 2023

1. Na týchto testoch sa ti vždy bude "niečo zdať", keďže robia falošné čiarky
2. Máš 8 dní do MS. Aj keď sa to podarilo, ešte je len niekde na križovatke v Košiciach
Naozaj počkaj ešte a zatiaľ si kúp kvalitnejší test

anjelicek26
5. júl 2023

Menstruaciu mas dostat o 8 dni... takze si tak 5-6 dni od ovulacie... najskorsie uhniezdenie je ovulacia+6, ale u drivivej vacsiny zien je to ovulacia +8/9... potom trva dalsieho 2.5 dna, kym bude nieco na teste, lebo hcg musi stupnut...

Takze ja neviem baby chapem tu nedockavost, ale tu nepusti ani biologia. Pockaj aspon do 11ho s testovanim...

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka.7
5. júl 2023

@autorka Vždy som si robila test keď mi meškali 5 dní. Vždy boli koľajnice ako svet, nemusela som teda polemizovať a naháňať 👻 a stresovať sa.
Tiež nechápem takéto predtestovanie , k čomu je vlastne dobre🤦‍♀️

jaskolka
5. júl 2023

Strašne skoro testujes.

sara288
5. júl 2023

Ja som mala pozitívny test 3 dni pred meškajúcou menštruáciou, dokonca to nebol ani ranný moč - použila som však digitálny clearblue. Pásiky mi vtedy ešte nič neukázali, zreteľné to bolo až v deň vynechanej ms

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre