Ahojte baby, tri dni mi meska ms...teplota sa mi stale drzi...robila som si aj test ale negativny 😩 jedine co mam ze ma bolia druhy den prsia a tak hlava trochu ako pred migrenou 😫 neviete mi prosim poradit, kedy zvykne tehotensky testy vyjst pozitivny?
Jaaj dakujem 🙏🏻 ja som uz bola uplne smutna, lebo vazne sa citim tak inak ako pred ms, a uz sa snazime 5 mesiac a zacinam byt z toho zufala...tak ja teda pockam radcej do nedele a skusim potom... lebo vzdy som mala ms na 29-30 den, len teraz si druhymesiac meriam bazalnu a zistila, som ze som ovu mala posunutu.... baby a blba otazka, ked sme ostali tehotne mali ste aj taky biely vytok, ktroy sa trolilinku natahuje?
@nika1930 deň pred očakávanou menstr.
Dobrý deň potrebujem poradiť vysadila som antikoncepciu pred mesiacom a mali sme nechránený pohl. styk s priateľom 19.4., menštruácia mi mešká 3 deň predtým som mala len špinenie, test bol negatívny.. môže to byť tehotenstvo?
9dpo
Ja som mala poriadnu čiarku na 3 deň meškania a na 6ty už riadne koľajnice.
Ale vyzerá to tak, že som otehotnela skôr čiže ako keby mi menzes aj dlhšie meskal ako som testovala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.