Kedy vám ukázal test dve čiarky?

18. aug 2023

Baby nezabite ma viem že tieto primitívne otázky tu máte stále nejdem vám tu fotiť testy ani nič veď nejsom pako vidím kedy je a neni pozitívny. Len sa chcem spýtať na vašu skúsenosť, keď som bola tehotná s malou robila som test 6 dni pred ms ukázalo mi slabú čiarku a na digitálnom 1-2. Príznaky mám rovnaké ako pms takže to neriešim iba jeden čo mám iný a ten som mala aj v tehu preto to riešim vlastne je že ma bolia úplne inak prsia. Bolia ma len na malý dotyk su ťažšie a citlivé, ale tak isto to môže byt pms len ja sprostá som skúšala robiť teraz ráno pepino test 7 dni pred ms samozrejme zvedavosť či náhodou, teraz urobím až keď bude meškať ms zbytočný stres som si len urobila. Chcem sa vás spýtať kedy ukázal vám test pýtam sa na tie čo ste robili aj pred ms lebo mne prvé tehu ukázalo 6 dni pred ms tak preto som skúsila aj teraz či náhodou ale uz nerobím 😅

janetinka27
18. aug 2023

ahoj, na odpoved inych zien sa vobec nemozes spolahnut - test mohol byt citlivejsi a najma, zeny mozu napriklad len odhadovat, ze mali test napr. 7 dni pred ms, pritom sa moze jednat o zly odhad vypoctu datumu ms a v skutocnosti to bolo 4 dni. alebo bolo uhniezdenie u tej zeny skor alebo moze mat ta ina zena inu dlzku lutealnej fazy ako ty atd.
skus vydrzat a urob si test neskor.

autor
18. aug 2023

@janetinka27 ďakujem krásne za odpoved ❤️

tamta
18. aug 2023

Nespoliehaj sa na potencialnu blížiacu sa menštruáciu ale na ovuláciu a dni po nej. Mne test ukazal na 13 DPO slabú ciarku. Ze to bol deň pred ms je absolútne bezpredmetné.

autor
18. aug 2023

@tamta ďakujem pekne budem uz aspoň vedieť ☺️

veronikaszabova
18. aug 2023

Mne ukazal test riadnu ciarku 10DPO, 7 dni pred menzesom. LENZE ja mam lutealnu fazu 17dni.

autor
18. aug 2023

@veronikaszabova ja mám 32 dni

19misiatko93
18. aug 2023

Aj mne ukázal 10dpo ja som mala v utorok pozit a vo štvrtok som mala dostať ms.este muž pre istotu čakal či ozaj nedostanem🤣🤣🤣az potom tomu úplne veril

veronikaszabova
18. aug 2023

Mas odsledovanu ovulaciu?

autor
18. aug 2023

@veronikaszabova ovulaciu si nesledujem len mám na to appku ktorej aj tak neverím ale vraj som mala ovulaciu 10-11.8. Ale nesledujem to lebo moc tomu nerozumiem a babatko sme neplánovali

veronikaszabova
18. aug 2023

Tak jedine treba pockat, ci pride menzes

majamat
18. aug 2023

ja si tiez nesledujem ovulku a asi 2 dni pred ms som mala slabo pozit. test, neriesila som, lebo som vedela, ze sa to obcas stava. potom som testovala dalsikrat az asi o 5-7dni neskor,c ize ked mi ms meskal a uz riadne kolajnice.
ovulka bola zrejme trosku neskor, lebo aj dcera byvala caso o par dni mensia - aj ked nei vzdy, no merania mozu byt menej presne. navyse som aj prenasala, akoby dcera este potrebovala byt v brusku dlhsie. narodila sa dokonca az po 4 dnoch vyvolavania.

martinka13
18. aug 2023

Vždy som sa testovala v deň očakávanej MS myslím. Vtedy ukázalo už peknú čiarku

zuzi0911
18. aug 2023

9dpo ,slabá čiarka ...vždy ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre