Ahojte baby koľko ste boli dpo keď vám ukázali už krásne dva čiarky som 9 dpo som nedockava ale nechcem skoro testovať kým nebudem mať istotu nechcem hľadať ani duchov
11. Den prvýkrát slabucka
prvý test som si robila na 3. deň meškania... dovtedy to vôbec nemá význam, môžeš mať aj biochemické tehu
Urobila som si test ked mi menzes meskal 1 den. Ano naozaj som chcela byt velmi tehotna ale nikdy som si ten test neurobila skor - načo to je dobre ? na to sklamanie resp hadanie ci tam nieco je alebo nie je a len vyburcovat ten stav? aj tak kym nemeska menzes nema to ziadny zmysel ja to proste nechapem preco to niekto potrebuje robit skor.
moja kamoska bola teraz na ivf a 14 dni vydrzala nic si neurobila a pockala kym sla na krv. ved to je tyranie sameho seba inak
Ja som si dnes robila Pepino test a neukazal ani jednu čiarku.
12.11 som mala dostať menštruáciu.
MS prišla po 4 dňoch, ktorá trvala len 2 dni z toho iba prvý deň bola silnejšia. Od druhého dňa začalo špinenie, ktoré pretrvávalo až do 22.11.
Kŕče, pocity na zvracanie, točenie hlavy pretrvava takmer každý deň. Takže netuším ci čakať do ďalšej MS alebo este skúsiť iný test
Mne ukázal 5 dni pred ms obidve tehotenstva,podľa mám digitálny clearblue (nie ten čo ukáže aj týždne) by ti mal ukazat no každý to má inak
Krásne dve čiarky mi vyšli keď som týždeň čakala na ms a ona neprišla a to som už bola v 6 tt 😀
@amelia89 však práve preto nechcem byť sklamaná tak radšej nelovim ďakujem za odpoveď
10dpo kolajnice
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
9 som musela loviť ale videla som, 10 už bola slabucka cisra a digi ukázal 1-2...na 12-14dpo už by mala byť čiarka stredné silná až silná