Ahojtee...baby s priateľom sa snažíme už skoro rok o bábo ale zatial stále nič :( antikoncepciu som vysadila už pred 2 rokmi, kým sa dá telo doporiadku a nebudeme na to tlačiť, ale začínam byť naozaj zúfalá. Tento mesiac však je trocha zvláštny. Posledná menštruácia bola 13.3 a ovu 27.3. Menštruáciu mám vždy príde do 28 dní. Pred cca 4 dňami som mala naozaj len slabý hnedý výtok ale naozaj jemný. Cítim bolesť pŕs cca 3 dni a brucho ma bolí ako keby mala prísť menštruácia. Som náladová, a rozplačem sa za každú hlúposť. Test zatiaľ nič, iba jedna čiarka. Samozrejme nedúfam a nerobím si nádeje. Ako ste to mali vy? Kedy vám test ujáxal 2 čiarky a aké boki vaše príznaky?
ono je to individualne a neda sa povedat, kedy ti ciarka vybehne. treba testy aj menit, kedze niektore su haklivejsie ako ine
4krat som bola tehu, prvý bol žiaľ potrat a 4krat mi ukazalo ešte než mi to meškalo. Vždy som kúpila ten test čo vie ukázať najskôr a boli tam dve čiarky.
@sofia_65 ja som si kúpila prvý test obyčajný z tesca a na 3den meškania mi ukázal takto..
@1sandricka1 gratulujeem ☺️
@sofia_65 mne 6 dni pred menštruáciou 😊 a zatiaľ pekne silnie 😍
Týžden pred MS.... pekne vyrazne 2ciarky 😁
Mne ukázal test už 5 dní pred MS a 3 dní do MS už úplne jasné dve čiarky 🙂
Tak tento mesiac znova nič, snáď raz. Ďakujem za vaše odpovede. 🙂
@sofia_65 týždeň pred nastávajúcom MS
9DPO mikroduch a 10dpo uz slaba ciarka
@sofia_65 mne vymeskal menzes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
test som mala jasne pozitivny az ked mi ms meskala 2 dni. no asi 1-2 dni pred ms som mala na teste ducha. a prejavy,a ko pred ms.