Ahojte. Dnes som 10 dpo a testik biely. Je tam ešte šanca? Snažíme sa vyše pol roka
@beruska1108 prosím, nelov duchov, nech nie si sklamaná. Testuj sa až keď mešká menzes alebo 14 dní od nechraneneho pohlavného styku.
@nelca0510 už som si to toľko krát povedala a veru potom som vždy sklamaná aj par dni kým nepríde ms.. Aši kašlem nato a budem čakať
@beruska1108 fakt, pol roka je málo.. Aj keď sa ti to nezdá. A naozaj to nerob. Super , že robis tehu test, nakoľko sa tu rozmohli ovu, ale počkaj...
@nelca0510 noo s ovu som to skúšala lebo mi jeden ostal ale som si povedala ze ci som ozaj sprostá aby som testovala ovu testom 😂 tak to už robit nebudem je to nezmysel. No ešte počkám do konca roka a nárok by som išla zas k Dr. Už som tam. Bola koli ovulke ta vraj prebieha v poriadku jedno dieťatko už máme tak hádam sa podarí aj súrodenec
@beruska1108 ja vzdy pisem, ze nie je nic na tom zle, ze si zvedava a robis tehu test po 10dnoch,. to chapem, ale rob ho s tym, ze nebudes na zaklade vysledku robit unahlene zavery, elbo an test je naozaj este skoro. je biely, no tak je, este to vobec nic neznamena.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Snažíte sa iba pol roka. Normálny zdravý pár otehotnie zhruba za 12-18 mesiacov pravidelného nechráneného styku. Ja som duchov nelovila, ale aj pri meškajúcej ms som mala slabú čiarku