Kedy vám test ukázal ducha?

beruska1108
14. nov 2020

Ahojte. Dnes som 10 dpo a testik biely. Je tam ešte šanca? Snažíme sa vyše pol roka

cookie29
14. nov 2020

Snažíte sa iba pol roka. Normálny zdravý pár otehotnie zhruba za 12-18 mesiacov pravidelného nechráneného styku. Ja som duchov nelovila, ale aj pri meškajúcej ms som mala slabú čiarku

nelca0510
14. nov 2020

@beruska1108 prosím, nelov duchov, nech nie si sklamaná. Testuj sa až keď mešká menzes alebo 14 dní od nechraneneho pohlavného styku.

beruska1108
autor
14. nov 2020

@nelca0510 už som si to toľko krát povedala a veru potom som vždy sklamaná aj par dni kým nepríde ms.. Aši kašlem nato a budem čakať

nelca0510
14. nov 2020

@beruska1108 fakt, pol roka je málo.. Aj keď sa ti to nezdá. A naozaj to nerob. Super , že robis tehu test, nakoľko sa tu rozmohli ovu, ale počkaj...

beruska1108
autor
14. nov 2020

@nelca0510 noo s ovu som to skúšala lebo mi jeden ostal ale som si povedala ze ci som ozaj sprostá aby som testovala ovu testom 😂 tak to už robit nebudem je to nezmysel. No ešte počkám do konca roka a nárok by som išla zas k Dr. Už som tam. Bola koli ovulke ta vraj prebieha v poriadku jedno dieťatko už máme tak hádam sa podarí aj súrodenec

majamat
14. nov 2020

@beruska1108 ja vzdy pisem, ze nie je nic na tom zle, ze si zvedava a robis tehu test po 10dnoch,. to chapem, ale rob ho s tym, ze nebudes na zaklade vysledku robit unahlene zavery, elbo an test je naozaj este skoro. je biely, no tak je, este to vobec nic neznamena.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre