Ahojte maminy.
Mám otázku. Mnohé z nás vešajú hlavu keď im test neukáže ani v deň začiatku očakávanej MS... Chcem vás pekne poprosiť o skúsenosti, kedy vám ukázal test 2 // ?
Ku príkladu u mňa 9dní po OP a čakali sme chlapca.
Teraz zatiaľ čakám, či príde MS, alebo 2 //
Ďakujem krásne
Ahoj mne 3 dni pred ms ukazal test už druhu čiarku
@sunny_g - prvý syn - test mi ducha ukázal veľmi neskoro, jedna ms neprišla a týžden a pol pred ďalšou mrchou sa mi objavil duch
Druhé tehotenstvo - ukázalo doslova koľajnice už 4dni pred ms - skončilo to spontánnym potratom
Druhý syn - prvý deň vynechania ms bol už duch
Spamätala som sa 5 dní po očakávanej ms. Koľajnice sa objavili hneď a riadne vyfarbené 🙂
Robila som si až na 5 deň meskajucej menštruácie. Takže výsledok bol milión percentný. To boli už také koľajnice, že som skoro odpadla od radosti. Aj keď som si myslela už skôr že sa zadarilo, nerobila som si test skôr. A aj to čakanie sa dalo v pohode vydržať
@sunny_g mne ukazal velmi slabucko presne v den ocakavanej menstr. Potom uz len tmavol. Ale den pred ocakavanou menstr. nic cistobiely bol..
Cca 5 dní čo mi meškalo,ale žiadny duch to nebol....2 krásne silné koľajnice...🤗🤗🤗
5 dni čo mi meškali
7 dní mi meskala, spravili sme test a hneď ukázal //.
V deň očakávanej menštruácie, síce veľmi slabú ale viditeľnu 🙂
Ja som si robila ked meskali a to uz spravenie psa u svokry bolo cudne .potom krize s uz som vedela na druhy den sa potvrdili dve ciarky
robila som si test 5 dni po tom, co mi neprisla ms a hned mi ukazal dve ciarky 🙂
Ja už po toľkých negatívnych testoch som netestovala vôbec.
Vždy som čakala aj 3 dní kým dorazili a vždy moje dni prišli.
V decembri som tak tiež 3 dní už mala mat ms a nič. Cítila som sa inak, zle takže sa mi zapla kontrolka urobila test a bol pozitívny. Čiže na 31dc
@marionluna to sú čo za dni po počatí?
Ja som mala ovu 18teho a teraz mám 5 dní pred MS, plodné dni mi vychádzajú skôr, takmer hneď po MS. Tak ešte čakám, zatiaľ test neukázal. Urobím v prvý deň očakávanej MS. Nechcem stále testovať a byť smutná a domýšľať si závery. Nech to plynie ako má a čas ukáže 😊
Ja som robila.3 dni pred ms ale samozrejme nic, v den meskajucej ms uz bola slabsia ciarka 🙂
@sunny_g dni po ovulacii
@sunny_g ako vidis tak uz na 9 den po ovulacii uz bola ciarka.. ja osobne som videla aj na 7-8 den
Test pozitivny 11dpo...na 10dpo bol rste negativny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som netestovala skôr ako bolo treba, nepovažovala som za dôležité naháňať duchov 🙂 Test som si spravila v deň, keď som čakala menštruáciu, lebo som mala tušenie, že je niečo inak a mala som krásne dve čiarky. Ale ono to záleží od toho, kedy prebehla ovulácia a kedy sa uhniezdilo vajíčko, HCG môže stúpať rôzne a niekomu ukáže až po týždni meškania.