Kedy vám obyčajný prúžkovy test ukázal tehotenstvo? Som 2 deň do ms ale mám ju skôr nepravidelnú čiže už kľudne môže byt aj dnes.. ale čakám ju o dva dni.. prosím aké testy si kupujete? Mala som vždy istotu v clearblue, ale ten mi ukazuje 1-2, keby mi o týždeň ukáže 2-3 verím, no chcem si kúpiť nejaký dobrý oalickovy. S akou značkou máte dohre skúsenosti? Ďakujem
v takomto skorom stadiu tehu sa tu casto hladaju duchovia, ci Clear Blue ukazuje 1-2 a pritom sa aj o tehu jednat nemusi.
no a by si bola tehu dlhsie, mozes pouzit akykolvek test a na aplickovom by mali byt riadne kolajnice a na Clear Blue 2-3 aspon a tomu uz sa da erit.
cize ani nnie je dolezite, aky test urobis, ale skor kedy ak je urobeny vo vhodnomcase, potom ti to potvrdi akykolvek, lebo bude uz jasne pozitivny.
ak mas nepravidelnu ms a nevies kedy bola ovulka, tak potom sice nevies kedy presne testovat,a le vychadzajme z toho, ze by ti test teraz ukazal spravne, potom o tyzden by uz nemal byt problem so ziadnym testom. teraz, nech urobis akykolvek, nebude to iste. samozrejme mozes skusit, ale teda asi to nema velky vyznam a vacsiu istotu ti to asi ani neda v tom, ci isto si, alebo nie si tehu.
este najistejsie je, ak by si zasla na odber krvi do labaku. ak test ukazuje pozitivitu, potom v krvi by malo byt aspon HCG 50-100. co uz je dstatocna hladina na potvrdenie. ak bude nizka, potom test neukazoval spravne a tehu nie si.
Ak máš 2 dni do MS relatívne by ti už mohol ukázať ducha. Mne už ukázal 3 dni pred ale bolo to MMT 😞
5 dni po meskajucej MS mi spolahlivo ukazal 2 silne kolajnice
4 dni mi meškali, paličkovy test mi ukázal 2 silné čiarky. Test som kupovala v lekárni Dr.Max, značku si už nepamätám,bolo to rok aj 9mes dozadu 🙈 ale asi nejaký len ich test dr.max
@ysseba wow 9dpo riadne silne ! Super držím palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skús z behu lekarne