Kedy vám obyčajný prúžkovy test ukázal tehotenstvo?

4. sep 2024

Kedy vám obyčajný prúžkovy test ukázal tehotenstvo? Som 2 deň do ms ale mám ju skôr nepravidelnú čiže už kľudne môže byt aj dnes.. ale čakám ju o dva dni.. prosím aké testy si kupujete? Mala som vždy istotu v clearblue, ale ten mi ukazuje 1-2, keby mi o týždeň ukáže 2-3 verím, no chcem si kúpiť nejaký dobrý oalickovy. S akou značkou máte dohre skúsenosti? Ďakujem

sense
4. sep 2024

Skús z behu lekarne

majamat
4. sep 2024

v takomto skorom stadiu tehu sa tu casto hladaju duchovia, ci Clear Blue ukazuje 1-2 a pritom sa aj o tehu jednat nemusi.

no a by si bola tehu dlhsie, mozes pouzit akykolvek test a na aplickovom by mali byt riadne kolajnice a na Clear Blue 2-3 aspon a tomu uz sa da erit.

cize ani nnie je dolezite, aky test urobis, ale skor kedy ak je urobeny vo vhodnomcase, potom ti to potvrdi akykolvek, lebo bude uz jasne pozitivny.

ak mas nepravidelnu ms a nevies kedy bola ovulka, tak potom sice nevies kedy presne testovat,a le vychadzajme z toho, ze by ti test teraz ukazal spravne, potom o tyzden by uz nemal byt problem so ziadnym testom. teraz, nech urobis akykolvek, nebude to iste. samozrejme mozes skusit, ale teda asi to nema velky vyznam a vacsiu istotu ti to asi ani neda v tom, ci isto si, alebo nie si tehu.

este najistejsie je, ak by si zasla na odber krvi do labaku. ak test ukazuje pozitivitu, potom v krvi by malo byt aspon HCG 50-100. co uz je dstatocna hladina na potvrdenie. ak bude nizka, potom test neukazoval spravne a tehu nie si.

bambieblue
4. sep 2024

Ak máš 2 dni do MS relatívne by ti už mohol ukázať ducha. Mne už ukázal 3 dni pred ale bolo to MMT 😞

tinalia
4. sep 2024

5 dni po meskajucej MS mi spolahlivo ukazal 2 silne kolajnice

majkakoc
4. sep 2024

4 dni mi meškali, paličkovy test mi ukázal 2 silné čiarky. Test som kupovala v lekárni Dr.Max, značku si už nepamätám,bolo to rok aj 9mes dozadu 🙈 ale asi nejaký len ich test dr.max

ysseba
4. sep 2024

Toto som 9DPO, pruzkovy test je dr. Max

majamat
4. sep 2024

@ysseba uvidis, toot je prave neisty vysledok.
idealne je aspon 14DPO. tam uz by mala byt vyssian hladina hormonov a test yby mali ukazovat spolahlivejsie.

ysseba
4. sep 2024

@majamat dnes mi zosilnel, 10 DPO.

majamat
4. sep 2024

@ysseba stale je to slabucke. videla som aj silnejsie testy a tehu to nebolo, ale drzim palce.
tym chcem povedat, ze to samozrejme moze byt aj tehu, len to sa este neda takymto testom naisto potvrdit.

ysseba
4. sep 2024

@majamat vies co, ja uz dve deti mam. Beriem to tak, ze bude tak, ako ma ☺️ a ako zo myslis, ze aj silnejsie ciarky a nejednalo sa o tehotenstvo? Skor to bolo asi biochemicke, ci?

autor
4. sep 2024

@ysseba wow 9dpo riadne silne ! Super držím palce.

sense
4. sep 2024

@ysseba čiarka silnie, takže je to myslím na dobrej ceste. Ak o dva dni zosilnie ešte tak je to tam.drzim palce

zzzza
5. sep 2024

@ysseba silnie.. Ako ste dopadli?

majamat
5. sep 2024

@ysseba super, ze to takto beries. a drzim palce. za par dni sa ukaze, ci to teda ma buducnost, alebo z otho nic nebude.

ysseba
5. sep 2024

@sense
@zzzza
@majamat ahojte. Popravde som cakala trochu silnejsi test, ale tak myslim, ze ani nezoslabol. Vtchny vcerajsi, spodny dnesny. Takze uvidime, ale tak som len 12 DPO, takze je to cele take otazne

majamat
5. sep 2024

@ysseba uvidis za par dni. daj potom vediet.

maryetta
5. sep 2024

Povacsine som robila ked ms meskala 2 dni.
Ale raz sme mali narocny vikend tak som spravila uz 2dni pred ms a bola uz silna ciarka.

majamat
5. sep 2024

@maryetta gratulujem. toto je uz uplne jasny test.

maryetta
5. sep 2024

@majamat to je moj posledny z minuleho roka 😂 robeny uz sice 5.den meskania. Vecer pred spanim 😂

majamat
5. sep 2024

@maryetta jaj, ale na takomto teste je to jasne a kazdy test, kory sa urobi viac ako 2t po ovulke, moze takto vyzerat. ja som 2dni pred ms mala len ducha, ale ovulka bola asi neskor

maryetta
5. sep 2024

@majamat ono zalezi aj aky test a hlavne kedy bol styk. Ci pred. Pocas alebo tesne po ovulacii.
Toto posledne bolo 5 dni pred ovulaciou. Takze test by ukazal uz aj pred ms.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre