Kedy urobiť test?

luciagdt86
7. feb 2014

Chcem sa spýtať, akú máte skúsenosť, kedy najskôr vám tehotenský test ukázal pozitívny výsledok? Aj skôr než potom, ako vám neprišla menštruácia? Ďakujem!

zinocka
7. feb 2014

mne este ani raz neukazal 😠 , ale co som poprecitala tu aj inde, tak okolo 10DPO je to realne, ze mozes nieco vidiet na teste. na druhej strane objavuju sa aj falosni duchovia, tak naco si zbytocne robit nadeje? 😕 najlepsie je asi testovat v den ocakavanej ms alebo az ked meska... 🙂

sabina1975
7. feb 2014

mne test ukazal 2dni pred MS

dentim
7. feb 2014

Ja som si robila test 3x a až ten posledný mi ukázal, že som tehotná a to som prekročila už viac ako mesiac tehotenstva preto testom zo začiatku veľmi neverím ....

red_kika
7. feb 2014

na 12 DPO mi ukazal uz 2 ciarky

majka_3
7. feb 2014

na 8dpo ducha 🙂

tomas07
7. feb 2014

kedy si robit test po sex

cerez
7. feb 2014

Pri prvom dieťati mi ukázalo až po dvoch týždňoch a pri druhom dieťati dva dni pred menštruáciou. Takže je to individuálne.

lejluska
7. feb 2014

Ja som si robila test minulý rok vo februári deň pred očakávanou menštruáciou a už som mala viditeľnú druhú čiarku, slabšiu ale viditeľnú 🙂

dobi382
12. feb 2014

Baby može test ukazat pozit.aj počas Menzesu?

karmela
12. feb 2014

@dobi382 podla mna moze,ked patríš medzi tie ženy co majú mrchu na zaciatku tehu.Moj názor každá sme ina,aj žena co uz ma dieta neznamená ze druhe tehu bude prebiehať presne tak isto.

janicka11
12. feb 2014

ukazdeho inak reaguje testiik

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre