Kedy alebo po koľkých dňoch od meškajúcej menštruácie si urobiť test aby ukázal pravdivy výsledok?
V deň meškania by ti mal ukázať už. Ale závisi od hladiny hcg, každej žene stúpa inak. Ja napríklad som pri prvom tehotenstve mala na 5 deň meškania koľajnice ako bordové šnúrky a pri druhom bola druhá čiarka úplne slabá. Je to individuálne.Dokonca niekde odporúčaju testovať až po týždni meškania, aby bol jasný výsledok.
@jaskolka tak uvidím ,, asi zrejme ten týždeň aby to bolo isté ,,
Mne ukazalo vzdy aj pred meskanim ms.
@pininka1 no ja neviem ,či sa mám báť alebo mám byť kľudná lebo mám áno nepravidelný cyklus a celkom aj dlhý ,, a robila som si test po 23 dňoch od styku a bol negatívny tak neviem ,, čo mám robiť
Ono výsledok ti test neovplyvní, čiže kľudne počkaj aj týždeň, bud menzes príde, alebo bude test pozitívny. Pripadne ak menzes bude stále meškať aj test negatívny, tak smer lekár
Po 23dnoch od styku by ti uz ukazal //
Pricina meskania bude asi nieco ine, odporucam smer lekar.
Ja som mala vzdy nepravidelny cyklus, ale roky si sledujem ovulaciu a vedela som kedy sme to robili a po tyzdni som si zrobila test. Ale viem ze niektorym babam ukazal az ked im meskalo dlhsie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
druhy den meskania som mala kolajnice jak brno cize asi tak....