Ahojte baby, kedy mi už môže test ukázať že som tehotná ? Dva týždeň po pohlavnom styku už je šanca že mi to test ukáže? Ďakujem 🙂
najskôr ked ti meska...aspon 1den,a uz ti ukaze
Ďakujem baby 🙂 tak počkám
Mne ukazal po 5 dnoch od pohlavneho styku pri oboch detoch.
Neviem, ci nieco uvidite, doma mame tmu ako v rohu
@akopprincezna vidim tam trosku ducha mešká ti už ms? Odfot na dvore podľa mna sa to nemohlo znehodnotiť.🙂))
Baby prosím vás kamarátke meškajú5 dní a aj grcka ale robila si test a ten vyšiel negatívny... Robila si s citlivosťou 10 je možné že by ešte neukázal? Ja jej.neviem poradiť pretože mne ukázal už 9 dní po styku preto mi to prídem veeelmi zvláštne hmm ďakujem
Nás tom poslednom vidim ducha slabuckeho, Pockaj ešte urob si o 2/3 dni znovu. Mne ukázal 5 dni po meškaní ms. A mala som silne dve čiarky 🙂
@deniska652 Treba počkať kým bude meškať ms, teraz ti môže aj nemusí ukázať 🙂
😖😖😖 normálne si vždy hovorím.. čo tie babule stresujú... veď deň dva počkám a vidím.. lenže ja som mala dnes dostať (vždy dostanem ráno) nedostala som nič, tak som si spravila test.. ale nie z prvého ranného.. no a on "zaduchoval" a potom sa to stratilo... do zajtra asi umriem zvedavosťou 😂😂😂
@jankalukasova no to je presná taká sranda, ja tiež keď pozerám čo vystrájajú ostatné baby, tak si klopkám na čelo, ale ke´d príde u mňa na lámanie chleba, testujem odušu 10 DPO 😀
To je podľa mňa normálne baby, jasné, že ste zvedavé 🙂
nie je dolezite kolko dni reslo od pohlavneho styku ale kedy bola ovulacia...ak ste teda mali nechraneny styk pocas ovulacie tak 2 tyzdne od ovulacie ti test ukaze ci si tehotna 🙂 ake dlhe mavas cykly?? a kolky den cyklu si dnes??
Mne ukazoval slabu ciarku uz 5-6 dni pred ms a 4 Dni pred ms to boli kolajniky a digi mi ukazal 2-3
je to individualne ... nemusis cakat az kym ti bude meskat ms ja som necakala a mala som jasne //
Ak mas citlivy test ten ti moze ukazat ..nieco aj 10 Dni
Od ovulacie ... aspon tak to pisu pri 10tkovych testoch ...
Tak vela stastia 🙂
@makrelka123 podla mna ano ja som mala tiez takto 🙂
@vikusss dakujem 🙂dufam ze uz bude len silniet😊
@makrelka123 pfuj pfuj pfuj podaj by!!!! Držím silno palce ;)
Žienky, brala som Idelyn vag. tablety na mykozu aj krém no veľmi nezaberalo môžem len tak prejsť na canesten vag. tablety a krém fungicidin? Ďakujem 🙂
@katie23 no vies,mozne je vsetko. Tiez mi tu neverili ze mi mohol test ukazat 5 dni od oplodnenia vysledok,ziaden duch. Bola som 4 krat tehotna,takze sotva to bola nahoda. A tiez som prekvapena ze niekomu neukaze ani po dvoch tyzdnoch od meskania. Stalo sa to aj mojej sestre,urobila si dokonca dva testy a nic az jej to nedalo a isla k doktorke.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@deniska652 ahoj no neviem či dva skôr Pockaj keď ti bude meškať ms mne ukázal o 5 dni meškania. A robila si si test?