Kedy ukáže tehotenský test pozitivitu?

bebe500
17. aug 2024

Chcem sa spytat meskaju mi 2den a test ukazal negatívny vysledok moze este ukazat pozitivny?

xsuzannex
17. aug 2024

Zalezi kedy si mala ovulaciu. Ak sa ti posunula, posunie sa ti aj ms.. a od ovu rataj tak 12 dni..

bebe500
autor
17. aug 2024

@xsuzannex akurát som citala ze je este skoro na test

polovnicka92
17. aug 2024

Mne 9 dní po ovulácii ukázal digi aj slabá ciarocka na dr max 🙂 ms chodí 14ty deň po ovu

bebe500
autor
17. aug 2024

@polovnicka92 ja by som mala mat 15ty den po ovu

kiki68
17. aug 2024

Ked meska ms, tak uz musi byt vidiet druhu ciarku. To jedine, ze by si otehotnela nejak 4 dni pred ocakavanou ms. Co podla mna je vacsia rarita, hlavne ak nemas problemy s cyklom

xsuzannex
17. aug 2024

@kiki68 nemoze otehotniet 4 dni pred ms. Neexistuje ze ma ovu a za 4 dni dostane ms. Lutealna faza (od ovu po ms) trva cca 12 dni u zdravej zeny. Cize ked sa posunie ovulacia, automaticky sa posunie aj menstruacia, ale to neznamena tym padom ze meska.

kiki68
17. aug 2024

@xsuzannex tak nepisem prave o zdravej zene, ale o tych, co maju velke problemy s cyklom. U zdravej zeny to ma svoj poriadok.

xsuzannex
17. aug 2024

@kiki68 ale keby bolo ako pises, za 4dni sa to neuhniezdi, takze o pozitivnom teste sa nemusime ani bavit..

michaela329
17. aug 2024

@bebe500 mojej sestre skorom týždeň meškala, kym bol test +. Pri druhom naopak už tri dni pred menštruáciou bol +.Je to individuálne.

kiki68
17. aug 2024

@xsuzannex no ten to ukaze za min 7 dni, ale bolo mi to raz spomenute lekarom, ze sa s tym stretol. Ja som mala na usg sledovany cyklus, otehotnela som prvy den po konci ms, teda hned na stvrty den cyklu. Ten posledny bol regulerny, rozpad folikulu bol sledovany lekarom skrz tvorbu cyst. Ms uz neprisla. Lekar iba povedal, ze tieto anomalie v cykle sa mozu stat. Tiez vraj moze byt takto tehotna z predchadzajuceho cyklu. Ale to su vsetko rarity. A bud si s tym telo poradi tak, ze to prezije, alebo to vyplavi

bebe500
autor
17. aug 2024

@michaela329 tak este je sanca ze môže ukazat pozitivny test

michaela329
17. aug 2024

@bebe500 urob o dva dni, HCG stúpa obden a uvidíš.

bebe500
autor
17. aug 2024

@michaela329 jasne skusim ďakujem

xsuzannex
17. aug 2024

@bebe500 vies kedy presne si mala ovulaciu?

bebe500
autor
17. aug 2024
xsuzannex
17. aug 2024

@bebe500 uz by si mala silne ciarky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre