Kedy testovať po menzese?

amorik
18. okt 2014

Ahojte zienky potrebujem poradit. 9.9 som mala ms a 22.9 som mala ovu.tak na 90% myslim a snazilkujeme s priatelom o babo. Myslela som ze som tehotna no 4.10 som dostala ms znova. Mam 25 dnovy ciklus. rano v den ms som si Robila test a bol negat a po obede došla mrcha. Ale ja myslim ze by som aj mohla byt. Tak neviem ci som netestovala priskoro a kedy skusit znova. Som uz z toho jelen v ktorom tt by som teoreticky bola. Poradte prosim

stary_ujco
18. okt 2014

Nejako ti to začína ísť na mozog. Dnes je už predsa osemnásteho, veď to už máš mať ďalšiu ovuláciu. Test už má ukázať, až si v očakávaní...

amorik
autor
18. okt 2014

@stary_ujco dakujem za reakciu . Osobne si nemyslim ze mi ide nieco na mozog. Pekny den

yanni
18. okt 2014

@amorik a co cces vlastne testovat? ved ked si mala normalny menzes, tak si pockaj na dalsi. A jed nepride, tak testuj.

amorik
autor
18. okt 2014

Ja viem ale do ms je to este daleko a ja neviem ako to pocitat. Niekde sa piše ze sa to pocita od poslednej ms ale ak to budem pocitat od styku a pripocitam k tomu nemaju ten den na uhniezdenie-čisto teoreticky tak neviem ci by sa mi uz mohol teraz tvorit hcg. Lebo od styku by to bolo 3tyzdne a 5 dni ak sa nemylim. Dufam ze mi tu niekto rozumie co myslim. A s tou ms sestra mala do 4 mesiaca a ani nevedela ze je.

liebling98
18. okt 2014

@amorik väčšina tehotenských testov je citlivá už okolo 10. dňa od oplodnenia (niektoré aj skôr, pozri si pribalovy leták, je to tam napísané). Čiže ak bol test 4.10 negatívny, s najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nie si. Teda nie z tej ovulácie 22.9.
Čo sa týka počítania týždňa tehotenstva, počíta sa vždy od prvého dňa poslednej menštruácie, lebo to je jediný spoľahlivý údaj. Takže vlastne ak by si otehotnela dnes, tak už vlastne končí 2 . týždeň tehotenstva, keďže menštruáciu si mala 4.10.

amorik
autor
18. okt 2014

@liebling98 dakujem ti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre