Kedy ste začali mať prvé príznaky tehotenstva?

10. aug 2021

Ahojte ☺️ Babule po akom čase od otehotnenia ste začali mať príznaky? Býva mi dosť zle posledný týždeň a test mi vyšiel pozitívny, len nakoľko mám nepravidelnú MS a cykly aj 50 dní vôbec neviem, kedy sa nám zadarilo ☺️ Ku gynekológovi idem až za 2 t ☺️

lienka22222
10. aug 2021

Po dvoch tt

pininka1
10. aug 2021

Ja som okrem bolestivych prsnikov a velkej unavy nemala vobec nic.

ivik4
10. aug 2021

Hned ked neprisla ms, hoci test som mala pozitivny az 2 tyzdne po meskani

suzitok
10. aug 2021

U mna nic, az v 10tt to zacalo , dovtedy len zvysena chut do jedla, nic ine

luci_ba
10. aug 2021

u mna ranne nevolnosti a unava zacali tak v 7-8tt. ale od vynechania ms som mala slabe a niekedy silnejšie menštruácne bolesti skoro stále . a tiež ma boleli prsia a bradavky

luci_ba
10. aug 2021

a gratulujem 😇

autor
10. aug 2021

@luci_ba
@suzitok
@ivik4
@pininka1
@lienka22222 Ďakujem 😘 keď je nepravidelný cyklus, tak sa to ťažko sleduje, mna bolelo brucho až na 33. deň akoby som mala dostať MS a príznaky mám posledný týždeň. Mne priateľ uz minuly týždeň hovoril, že ake mám veľké brucho 🤭 ale to som skôr nafúknutá ☺️ Termín skôr nebudem urgovať, ved viem na čom som ☺️

kkovacovak
10. aug 2021

Tiež som mala nepravidelný cyklus a tt sa potom upravia keď bábätko podrastie a určí sa to podľa neho takže toto teraz ani nerieš 🙂 Podľa príznakov to moc nezistíš. Kľudne zavolaj dr a povedz kedy bola posledná ms a oni ťa objednajú podľa toho ako to majú zaužívané. Lebo môžeš byť tehotná už dlhšie ale aj krátko. Treba to potom prízvukovať dr lebo čo uvidí na ultrazvuku nemusí korešpondovať so stanoveným termínom a bábätko môže byť väčšie alebo menšie.

luci_ba
10. aug 2021

to úplne poznám, ja som mavala bežné 35-40 dňové cykly a aj to vychádza ze sa zadarilo na 24 dc

pininka1
10. aug 2021

Ja mam roky nepravidleny menzes, ani po porodoch ziadna zmena, ale vzdy som presne vedela kedy som otehotnela, kedze si sledujem a zapisujem ovulaciu.

gbgb
10. aug 2021

4-5tt zjedla by som aj dvere na chladnicke 😃

petus998
10. aug 2021

Po 3tt ked ma natahovalo z kavy. Casom sa pridala k tomu aj nechut k masu a teraz nemozem detom ani parky uvarit nemozem ich citit a to uz som 26tt

mmbudiakova
12. aug 2021

U mna až v šiestom týždni nevoľnosti a únava.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre