Kedy ste mali pozitívny test?

dominik29
13. okt 2020

Ja mavam 32,33 dnovy cyklus.. Dnes je 27 deň a test negativny ani tieň.. A citim že som tehotná.. Boli ma brucho ako pred kramami uz stvrty den. Len zrejme by uz test aspoň ducha ukazal že?

henrietkatr
13. okt 2020

@dominik29 to ta boli mozno z toho, ze mas dost aj menstruaciu. Ked mas taky dlhy cyklus, tak treba pockat a az potom ked nepride, tak testovat.

hennyinnsbruck
13. okt 2020

Podľa toho kedy bola ovulácia... Ca 10 dpo skus test. Držím palce

dominik29
autor
13. okt 2020

@henrietkatr nikdy ma nebolelo brucho pred menstruaciou.. Akurat v ten deň ked som aj dostala.. No počkám týždeň, uvidim 😉

babulka97
13. okt 2020

@dominik29ja mám tiež 30,31 DC mala som bolesti ako na menzes asi 3 dni cca už som bola smutná že sa to nepodarilo a nakoniec som si spravila test a slabucky duch tam bol 🙂 taky silnejsi bol ked asi az tyzden meskali takže držím palce

dominik29
autor
13. okt 2020

@babulka97 ďakujem 😘

klaudi31
13. okt 2020

Nič iného ako počkať si ešte teda ti neostáva. No zjavne po tom moc túžiš tak ti prajem, aby sa tam tá druhá čiarka ukázala

amabeldan
13. okt 2020

Mne menštruácia mešká uz 39dni. Testy negativne. Pockam ci dalsia ms príde koncom mesiaca. :P

majamat
13. okt 2020

vseobecne sa vsade uvadza, ze test sa ma robit az ked ms meska. niektore zeny ho maju pozitivny skor,a le nie je ot pravidlo, preto je testovanie skor zbytocne.

beyonce11
13. okt 2020

Treba počkať kedy bude meškať mnz mne tiež neukázal pri dlchsom cykle druhú čiarku a bola som tehotná,

alikal
13. okt 2020

treba cakat, mne ukazal 10dpo jasny, kamoske az na prvy den meskania ducha. teraz je v 24tt takze to je normalne

luci_ba
13. okt 2020

@dominik29 ahoj.. ja len k tým pocitom, že sa cítiš tehotná.. odkedy sa snažime a sledujem sa, každý mesiac sa citim tehotno,... hlava dokáže veľmi veľa ovplyvniť, vsugerujes si veci a každý symptom pripomina tehotenstvo ;)Ale radšej počkaj kym ti bude meskat a potom testni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre