Tak sa zase hlasim 😅.
Momentalne som 22 dpo, alebo 5+1, ciarky mam pekne, ale po historii potratov mam neutisitelnu potrebu co najskor prist na pripadne problemy.
Preto som dnes urobila cb digi, ktory uz mal ukazovat 3+, akurat je tam stale 2-3.
Som trochu nervozna, to je pravda, ale ziadna tragedia, viem, ze sa to tam este moze objavit.
Kedy ste teda mali vy 3+?
Dik ✌️
Foto je 19-22 dpo.
@myari ahoj, ja ta idem upokojiť. Ja som presne toto iste riešila, doma som už revala, keďže mám za sebou 2 x Ma, neúspešne Ivf. Pri tomto tehu ( som v 21 tt), som bola zo začiatku vystresovana a už som zasa videla hrozný scenár, avšak mne tiež 3+ ukazoval neskôr. Posielam foto. Neboj sa. Ja som dokonca ako samoplatca išla na hodnotu hcg. Dva krát. Čiže viem akú som mala hodnotu a kedy ukázalo 3+. Keď urobíš zajtra - pozajtra, uz tam bude. Ja som mala ráno 2-3 a poobede, že reku skúsim a 3+, tak som sa ukludnila. 🙏
@myari ahoj, ty si môj človek!
Len neviem ako si to počítala, lebo
1-2 mi ukáže 10 dpi
2-3 17 dpo
A 3+ 24 dpo
Vždy + 7 dní/týždeň
Takže nie zajtra, ale pozajtra testuj
@blonde_bella ja neviem ako to ty pocitas, ale ja to pocitam spravne 😃 je to po tyzdnoch od ovulacie - pocatia.
@myari napísala som ti to isté iba v dňoch
@blonde_bella napisala si, ze 1-2 ukaze 10 dpo.
Ak si to myslela tak, ze to ukazalo tebe na 10 dpo, v poriadku, ale vseobecne 1-2 sa ma ukazat od 7 dpo do 14 dpo atd., ako som pisala vyssie.
@myari 7dpo ti môže ukázať akurát tak krvný, nie 25kovy clearblue. Najskôr ti ukáže 10dpo a odvtedy si ratas +7+7
A ako vidíš tak ti to aj presne vyšlo...
Nemáš zač
@blonde_bella ale ono to skutocne je od 7 dpo, neviem ako este ti to mam napisat 😃
Ze to ma vyjst medzi 1. tyzdnom a 2. tyzdnom od pocatia je snad jasne nie?
1. tyzden od pocatia je do 7 dpo. Je uplne jedno, ze to hcg este nemusi byt u vacsiny zien meratelne prave na 7 dpo.
1-2 ma vyjst OD 7. dna po ovulacii DO 14. dna po ovulacii.
Ak ti to najskor ukaze 10 dpo, vobec neznamena, ze si k tomu mas potom pripocitavat 7.
1-2 ti po spravnosti ma ukazat aj napriklad 13 dpo, k tomu tiez nebudes pripocitavat 7.
Ked uz sme pri tom, moja kamoska mala na 7 dpo pekne pozitivny test, takze mozne to je 😅.
@blonde_bella a to, ze mne vyslo 3+ na 24 dpo, je len cisto moj individualny pripad, pretoze az teraz mam meratelnych vyse 2800 hcg v moci.
@marth16 dobrý deň, videla som váš príspevok ohľadom digitálneho calibru testu. V stredu som mala hcg 2300 test ukazal 2-3 , dnes som skúsila zas veď hcg má byť už okolo 4600 a stále 2-3. Tak mám obavy. Som po umelom oplodneni tak dnes je to 21dpo a 16den po vklade. Skúšali ste to aj neskor a 3+ sa neukázal?
@myari až teraz čítam....
A všetko čo píšeš je fail. Baby čo testujú vedia, tie čo nie ti možno uveria.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neviem, ci ti to pomoze, ale ja som mala 2-3 ked mi dva tyzdne meskala MS. Predpokladam, ze 3+ bude, ked ti bude meskat viac ako 3 tyzdne.