Kedy spraviť test?

meno4321
8. apr 2021

Ahojte baby viem že je tu toho plný koník ale predsa len.S priateľom sa snažíme o bábo. Mali sme pohlavný styk 1veho 2x 3 a 4teho tak kedy asi spraviť test.... Menštruáciu som mala naposledy 10teho marca..a ovulácie som nesledovala keďže bábo sme doteraz nechceli.Mame 3,5 ročného synčeka u toho som už 2 týždne po styku mala príznaky ako prsia a prišlo mi zle zo šampanského . Test mi až na 4 týždeň ukázal čiarku aj to len takého ducha

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
8. apr 2021

2t po ovulacii, co by malo byt priblizne v den ocakavanej ms. niekedy test ukaze uz o par dni skor, ale tam nemas istotu, ze uz ti ukaze

any_soj
8. apr 2021

@meno4321 otázka je, ake máš dlhé cykly. Lebo pri cca 30 dnovom už bolo 1.po ovulácií. Ale samozrejme v jednotlivým cykle, aj ak máš inokedy presný, vplyvom stresu, choroby, kadečoho sa môže jednorazovka posunúť (že zrazu bude cyklus kratší či dlhší).

hanakovacova_12
9. apr 2021

Dobrý deň mám otázku . 16.3 som mala nechránený pohlavný styk (nepolodne dni) . Pred 2tyž má začalo sem tam pobolievať podbruškom ale už má to prešlo . Menštruacia mi mešká zatiaľ iba 3dni. Robila som si test vyšiel negatívny. Neviete poradiť ? Môžem byť v tom ? Som 3mesiace od pôrodu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre