Kedy spraviť test?

baby2106
2. máj 2015

Pokusame sa s priatelom o bejby;) dosla na nas "chut" posledny den mrchy mala som slabulinku mrchu uz,a tak teda "spravil sa do mna" bolo to pred dvoma dnami dnes mam v brusku bolesti,pichanie..Kedy si mozem spravit tehu test?? Mrchu mam nepravidelnu chodi sa jej ako sa jej chce..

lucik159
2. máj 2015

Ahoj 🙂 Mne Tehotensk test ukázal v druhom týždni 🙂 Ale druhá čiarka bola ako duch 🙂 Bola som u doktorá a ten ma vysmial že ten test nieje pozitívny že čiarky musia byť tmavé a rovnako sfarbené. Hlúposť 🙂 Ale keď si nedočkavá na tvojom mieste by som si kúpila digitálny ten je fakt super 🙂

sibalka21
2. máj 2015

Nemyslíš vážne ze čakáš ze dva dni po styku budeš tehotná :D príznaky? Po dvoch dňoch? A ešte keď máš menzes? Fuha to by bola veľmi veľká náhoda keby ostaneš tehotná :D aj digi test ti neukáže skôr ako za dva týždne. Ale toto nebude tehotenstvo. Vajíčko sa uhniezdovani až na 4 až 10 deň od oplodnenia takže neviem co si mohla cítiť

cerez
2. máj 2015

Čítala som to 3x, ale asi som to nepochopila. Alebo pochopila? V posledný deň mrchy ste sa milovali, čiže dva dni dozadu. A dnes už rozmýšľaš či už si máš urobiť tehu test. Takže idem na to matematikou. Dva dni dozadu to bolo 30.4. Menzes trval cca 7 dní, čiže si mrchu dostala 23. 4. Cyklus máš nepravidelný tak vezmime cca 30 dňový. Najbližšie by si mala dostať tak okolo 22. 5. Plus 7 dní na meškanie, takže okolo 29. 5 si urob test. Hcg mi už malo byť dostatočne vysoké, aby ti ukázalo pozitivitu. Dovtedy ti želám krásne milovanie a nech sa vydarí!

bajana
2. máj 2015

To, čo cítiš, môže byť maximálne ovulácia, rozhodne nie tehotenstvo. Takže by som to dnes ešte poistila a testovala najskôr o ďalších 11 dní.

esterba
2. máj 2015

Esteze neplati, ze otehotniet dokazu len zeny, co vedia nieco o svojom cykle, kedy maju ovulaciu, ako prebieha oplodnenie, a pod.To by sme vazne vymreli.

meaningful
2. máj 2015

Najlepsie na to nemysliet a testovat az ked bude mrcha ked tak meskat cca tyzden, dovtedy zabudnut na test ;) ked chodi nepravidelne, tak pocitaj 30 dni od prveho dna mrchy+ tyzden, nech nevyvolavas zbytocne duchov.
A myslim ze tesne posledny dnik mrchy este nenastala ovu, bolest mohla suvisiet s podrazdenim pri sexe. Este sa pekne krasne mozete snazit ;) Drzim palce, nech sa zadari.

dadulka256
4. máj 2015

porad sa s odborníkom na stránke www.poradnagynekologa.sk

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre