Ahojtee.Potrebovala by som poradiť.Kramy som mala naposledy 6.8.2014 ,a končilo 12tého. 8. čižee 6dni som ho mala..S priateľom sme sa začali snažiť od 25tého.Viem, už som asi nemala plodné dni.A 3.9.2014,podľa všetkého by som mala dostať.Bolia ma strašne už asi 5.deň prsia,čo boleli aj predtým,ale dnes dajak už bars...Až nato som sa zobudila,že pocit jak keby mi odpadávali..Ale aj podbruškom.Jak pred menštruáciou len môžno trochu silnejšie. No menštruáciu som zatiaľ nedostala ale ..mám taký priesvitný výtok.Čo si o tom myslíte vy? Príde tá mrcha strašna? :p .. či nie? Fajn viem.. mám zájst ku gynekológovi..ale ešte si myslím skoro..a neviem kedy by som si mala robiť test.Či vôbec nie je šanca si myslíte ak som podľa všetkého nemala plodne dni?Ale výtok priesvitný som mala.Viem..teraz vyzerám ako blbá :D ale ešte nemáme dieťa..a ja sa v tom ešte nevýznam..Prosím neodcudzujte.Kto mi poradí budem vďačná a kto ma chce kritizovať nech radšej ani nereaguje .Ďakujem Vám veľmi pekne .Prajem príjemný deň Milujem to / vačšinou mi mrcha chodí na 22 deň /
@verucsky99 ahoj, ja som mala ms ako ty a plodne dni mi urcili ovu testy 26.septembra 🙂 cize vsetko je mozne 🙂
@verucsky99 vlastne augusta :D uz som popletena 🙂 mozno sa ti len posunula ovulka a preto ti meska 🙂
zaciatok menstr.cyklu sa pocita od prveho dna zaciatku ms a nie po ukonceni krvacania 😉 takze tvoj cyklus je cca 33dnovi.Teoreticky by si mohla mat v den ,kedy ste mali pohlavny styk,plodne dni 🙂 Takze sanca na otehnotnenie je tu velka 🙂 testuj priblizne tyzden po meskani ms.
Tak dnes som si testovala,už som to nevedela vydržať :D a čítala som na teste ,že 5.dni po pohlavnom štýku to môžem skúsiť..ale nič.. :( tak som z toho trochu smutná.. a nedávam dajak už tomu nádej ,že teraz to vyšlo.. už sme 8.deň po štýku.. test sa volal Rapi Clear
uplne zbytocne sa teraz testujes..aj keby si nahodou aj bola tehotna,test nemusi este v takom rannom stadiu tehotnosti zachytit pritomnost Hcg hormonu v krvi..kam sa ponahlas???
@cristi Ponahlať sa neponahlám nikam. Len tak strašne by som sa tešila na babo už.Tak asi preto som taká netrpezlivá..Ale snažilky to určite chápu 🙂
@verucsky99 5 dni po styku je uplna hlupost..nemusela si mat presne v den styku ovulaciu..a vajicko sa tiez do 5 dni nezahniezdi a pokial sa tak nestane tak hcg ani nestupa..kludne mas este 10 dni cas 🙂
@jaruska18 Zlatula 🙂 Tak ešte nestrácam nádej :P ďakujem ti 🙂 ukľudnila si ma kus 🙂
@verucsky99 za malinko 🙂 ja budem testovat az cez vikend 🙂 uvidime ci sa to podarilo 🙂
to, že sa v tom nevyznáš, si ťažkú hlavu nerob. Na materstvo si musí každá zvykať a stotožniť sa s ním. Všetko je nové. Žiadna z nás sa už nenarodí s tehu vzdelaním. Čo sa týka testu, baby majú pravdu, netreba hneď si tak skoro robiť test. Vyčkaj času. Ak budeš tehu, tak si ho ešte dostatočne užiješ. Ak ak nie, tak hlavu hore a s partnerom na bábu"pracovať, pracovať, pracovať ". Nie vždy sa podarí na prvý krát. Držím palce.
@jaruska18 Budem ti držať veľmi veľmi palceeee 🙂 Nech Vám to vyjde.. moooc ti to prajem 🙂 Už dlho sa snažíte?
@sybo5 Ďakujem za pekné slová.Si zlatá.. A som rada,že ma chápeš.. niektoré ženy sa správajú ako by zjedli mudrosť sveta..Vieš.. som snažilka bez skúsenosti..Ale dúfam,že aj ja budem vedieť čoskoro inej poradiť 🙂 Prajem ti krásny deň 🙂
@verucsky99 bola som 5rokov snazilka,tak mi mozes verit, uplne chapem,co teraz prave prezivas 😉
@cristi :/ chápem..ale už sa to Vám konečneee podarilo 🙂 Tak si to užívaj..a ďakujem ti za radu 🙂
ano podarilo 😝 a uzivam si to 😉 vsetko dobre ti prajem 🙂
@verucsky99
@verucsky99 dakujem,a aj ja tebe drzim palce 🙂 my a snazime stvrty mesiac 🙂 len ja som predtym mala problem ze som 3 mesiace v kuse krvacala..a nic mi nezistili..hormony mam v poriadku,krvne testy tiez..endokrinologicke testy v poriadku..brala som Duphaston tak uvidime 🙂 ja som tiez mala ms 6 augusta,teraz som 28 DC 🙂 ale ovulku som mala az na 21 a 22 den pozitivne ovu testiky, cize mozem byt nejake 4DPO 🙂 mozme spolu testovat ked budes chciet 🙂
@cristi Ďakujeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
@jaruska18 už som ti napísala správu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@verucsky99 este par dni pockaj, moze sa stat ze budu dve ciarky a potom menzes a budes akurat smutna ... takze tak o tyzden test a ak bude pozitivny, tak sa objednaj ku gynekologovi
ale nejako mi to nesedi - 6.8 zaciatok cyklu - 25.8 je uz na snazenie dost neskoro .. a aj 6.8-3.9 je dlhsi cyklus nez 22 dni ...