Kedy si urobiť tehotenský test?

aneta1243
23. feb 2021

Ahojte, chcem sa opýtať kedy by bolo dobré si urobit tehotenský test ? Ovulacia som mala 12.2 brala som na ovulku tabletky clostybellgyt. Menzes som mala dostať dnes 23.2. menzes neprišiel ,robila som si tehu test - negatívny je to ešte priskoro robiť ?. Bolesti podbruška zatiaľ nemám ,mám len citlivé bradavky asi 4 deň . Ďakujem za odpovede 🙂

domi1109
23. feb 2021

@aneta1243 ja som si robila test v deň keď som mala dostať menštruáciu a hned mi vyšiel pozitívny. Ale podla mňa je aj dôležité kedy si ho robíš. Najlepšie hneď prvý ranný moč kedy je hladina HCG najvyššia 🙂 prajem veľa šťastia 🙂

amelie2017
23. feb 2021

Ak si mala ovulaciu 12.2., menzes by si mala dostat az okolo 26.2. (Lutealna faza je standrartne 14 dni). Tebe to vychadza 11. Idealne je od 12 do 16 dni. Si si ista, ze si mala ovu 12? Sledujes si cyklus pravidelne? Vies kolko ti trva LF?

aneta1243
autor
23. feb 2021

@amelie2017 ovulácia sa mi o pár dní posunula kvôli tabletkam čo som brala , a bola určite vtedy lebo som si sledovala hlien a mala som bolesť vaječníkov. Riadim sa podľa menštruačného kalendára a dnes mi vychádza prvý deň menzesu..ale keďže som mala posunutú ovuláciu , tak tým pádom možno aj menzes sa mi o pár dní posunie . ďakujem za info 🙂

veronikaszabova
23. feb 2021

@aneta1243 nebola si na folikulometrii pri clostile?

aneta1243
autor
23. feb 2021

@veronikaszabova nie, doktor mi to nenavrhol

mikasz
24. feb 2021

@aneta1243 uzivanie clostilu ma byt vzdy pod dohladom lekara.
Ak si mala posunutu ovu, tak pravdepodobne sa ti aj ms posunie, ak nebudes tehu. Pockaj este 2-3dni a test zopakuj

ab727
25. feb 2021

@aneta1243 moja osobná skúsenosť je pri jednom tehotenstve mi meškala a test mi vyšiel pozitívny až po viac ako týždni,ďalšie tehotenstvo mi ešte ani nemeškala a už vyšiel pozitívny...

lilik
26. feb 2021

mne meskala ms 3 dni a test ukazal taku slabu ciarku, ze som ju videla len ja. Skus urobit test este neskor

christinka1
1. mar 2021

@aneta1243 ja som robila deň pred MS a krásne //

lulinkw
13. mar 2021

@lilik ahoj pomohla by si mi? Mne stále vychádza taký test tak neviem čo ta čiarka vedľa znamena🙈dakujem

lilik
13. mar 2021

@lulinkw ahoj, skúšala si viac testov? Asi by som počkala 2-3 dni a urobila další test

lulinkw
13. mar 2021

@lilik ano skúšala som už 5 testov a stále ta čiarka vyjde tam. Keby tam bola jedna čiarka tak sa stym viem zmieriť že je to negativ ale keď vidím tam aj tu druhu čiarky stále tak fakt neviem čo si mám už myslieť 🙈

marpel
13. mar 2021

@lulinkw ahoj, aké čiarky myslíš? Môžeš och zakruzkovat? Ja tam vidím iba jednu, tu kontrolnú. 🤷🏻‍♀️

mikasz
13. mar 2021

@lulinkw ja tam tiez vidim iba jednu ciarku

lilik
13. mar 2021

@lulinkw ja neviem akú druhu čiarku si myslela. Mne to z tej fotky vyzerá, že je tam len jedna

lulinkw
13. mar 2021

@marpel ano .tuto.

marpel
13. mar 2021

@lulinkw tak ta viac naľavo je spoj - kde sa spája vrchný papierik s testom a to druhé, je tieň. Tam konci ta nasávacia hmota. V tej časti sa ti určite aj zmenšuje hrúbka testu.

marpel
13. mar 2021

@lulinkw keby si čakala babo, tak ružová čiarka sa ti objaví pred tým spojom (ta “čiarka” viac na ľavo v krúžku). 🙂

christinka1
13. mar 2021

@lulinkw To ako ozaj??? Ty vieš ako má vyzerať pozitívny test??? Keď zakruzkuješ hento a myslíš si že to je druhá čiarka????🤦🤦🤦 Už v druhom fóre si sa pýtala tiež

marpel
13. mar 2021

Tu by sa ti mala objaviť čiarka. Ako vidíš, tak tento test je taký otázny. No a o 4 dni už boli riadne koľajnice. 🙂

lulinkw
13. mar 2021

@marpel takže negativ. Priznám sa je to môj prvý test tak preto

marpel
13. mar 2021

@lulinkw áno, negatívny. Nabudúce už možno bude pozitívny. 🍀✊
V pohode, nabudúce už budeš vedieť. 🙂
A možno niekomu tiež poradis.

lulinkw
13. mar 2021

@marpel ďakujem si mila 😊 snáď vide🤞

marpel
13. mar 2021

@lulinkw nemáš za čo.
Budem držať palce. 🍀✊

christinka1
13. mar 2021

@lulinkw a ešte niečo, neklam že tvoj prvý test ☝️☝️☝️ keď v druhom fóre si dala minimálne 3 negatívne testy..

lulinkw
13. mar 2021

@christinka1 ano ale s tou istou chybou. Na každý test ktory som skúšala vyšlo to iste

lilik
15. mar 2021

@lulinkw nič si z toho nerob, každý sa môže pomýliť.
Držím palce, nech sú nabudúce 2

lulinkw
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nataliagaborova
25. jan 2022

Poradte my

aneta1243
autor
27. jan 2022

@nataliagaborova a čo máme poradiť? Krasne koľajnice. Ste tehotná ! Gratulujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre