Ahojte, chcem sa opýtať kedy by bolo dobré si urobit tehotenský test ? Ovulacia som mala 12.2 brala som na ovulku tabletky clostybellgyt. Menzes som mala dostať dnes 23.2. menzes neprišiel ,robila som si tehu test - negatívny je to ešte priskoro robiť ?. Bolesti podbruška zatiaľ nemám ,mám len citlivé bradavky asi 4 deň . Ďakujem za odpovede 🙂
Ak si mala ovulaciu 12.2., menzes by si mala dostat az okolo 26.2. (Lutealna faza je standrartne 14 dni). Tebe to vychadza 11. Idealne je od 12 do 16 dni. Si si ista, ze si mala ovu 12? Sledujes si cyklus pravidelne? Vies kolko ti trva LF?
@amelie2017 ovulácia sa mi o pár dní posunula kvôli tabletkam čo som brala , a bola určite vtedy lebo som si sledovala hlien a mala som bolesť vaječníkov. Riadim sa podľa menštruačného kalendára a dnes mi vychádza prvý deň menzesu..ale keďže som mala posunutú ovuláciu , tak tým pádom možno aj menzes sa mi o pár dní posunie . ďakujem za info 🙂
@aneta1243 nebola si na folikulometrii pri clostile?
@veronikaszabova nie, doktor mi to nenavrhol
mne meskala ms 3 dni a test ukazal taku slabu ciarku, ze som ju videla len ja. Skus urobit test este neskor
@aneta1243 ja som robila deň pred MS a krásne //
@lulinkw To ako ozaj??? Ty vieš ako má vyzerať pozitívny test??? Keď zakruzkuješ hento a myslíš si že to je druhá čiarka????🤦🤦🤦 Už v druhom fóre si sa pýtala tiež
@lulinkw a ešte niečo, neklam že tvoj prvý test ☝️☝️☝️ keď v druhom fóre si dala minimálne 3 negatívne testy..
@christinka1 ano ale s tou istou chybou. Na každý test ktory som skúšala vyšlo to iste
@nataliagaborova a čo máme poradiť? Krasne koľajnice. Ste tehotná ! Gratulujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aneta1243 ja som si robila test v deň keď som mala dostať menštruáciu a hned mi vyšiel pozitívny. Ale podla mňa je aj dôležité kedy si ho robíš. Najlepšie hneď prvý ranný moč kedy je hladina HCG najvyššia 🙂 prajem veľa šťastia 🙂