Je to pozitívny test ? 25.11 mam dostat menzes cítila som sa divne, zimnicu často chodim cikat 😆nevydržala som a spravila som si test ,stále neverím🙄 kedy si spravit ďalší test ? ked nedorazi menzes ? A ked dorazi menzes čo to zmenenáju tieto testy?daju sa testom verit ? Ďakujem baby
Skús 1.vý deň meškania MS, no vyzerá to veľmi nádejne, keďže testy máš krásne pozitívne. Pred meškaním MS to veru vôbec nie su slabé čiarky 😉
@barbie24 To, že máš tak výrazne pozitívne testy znamená, že máš už teraz pekne vysoké hcg. Ja by som si urobila test ešte 24.12 ráno a ak by bol pozitívny, tak by som to partnerovi povedala (dala ako darček). Ja som mala biochemické tehu, no to boli testy oveľa slabšie ako tvoje a to bolo už po termíne očakávanej MS. Ono, budme úprimné - pokaziť sa môže stále čosi, no treba sa nastaviť od začiatku pozitívne a veriť 🙂
Testy su pekne, ale mozes si este pre istotu spravit jeden. Gyn ta tak skoro asi neobjedna, lebo na utz do cca 7tt nebude vidiet srdiecko, len prazdny vak. Jedine z krvy by ti zistil ci si tehotna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barbie24 pozitívny 🙂 keď ti bude deň meškať kľudne si urob digitálny a ten ukáže aj týždne koľko si tehotná 🙂