Kedy si spraviť test pri pozitívnom teste so slabou jednou čiarkou?

barbie24
22. dec 2021

Je to pozitívny test ? 25.11 mam dostat menzes cítila som sa divne, zimnicu často chodim cikat 😆nevydržala som a spravila som si test ,stále neverím🙄 kedy si spravit ďalší test ? ked nedorazi menzes ? A ked dorazi menzes čo to zmenenáju tieto testy?daju sa testom verit ? Ďakujem baby

julka29
22. dec 2021

@barbie24 pozitívny 🙂 keď ti bude deň meškať kľudne si urob digitálny a ten ukáže aj týždne koľko si tehotná 🙂

mima172
22. dec 2021

Skús 1.vý deň meškania MS, no vyzerá to veľmi nádejne, keďže testy máš krásne pozitívne. Pred meškaním MS to veru vôbec nie su slabé čiarky 😉

barbie24
autor
22. dec 2021

@julka29 mam dostat menzes teraz 25.11 a vyšiel mi takto test keď som si spravila ten zelený test ta slaba čiarka bola silnejšia potom vybledlo ,nevydržala som lebo chcem prekvapiť priateľa len čo ak dostanem menzes alebo budem špiniť?

barbie24
autor
22. dec 2021

@mima172 jasné ďakujem no mam dostat menzes podla výpočtu 25 .11 počkám len som chcela prekvapiť priateľa na Vianoce pod stromček nemam istotu ešte 😒

mima172
22. dec 2021

@barbie24 To, že máš tak výrazne pozitívne testy znamená, že máš už teraz pekne vysoké hcg. Ja by som si urobila test ešte 24.12 ráno a ak by bol pozitívny, tak by som to partnerovi povedala (dala ako darček). Ja som mala biochemické tehu, no to boli testy oveľa slabšie ako tvoje a to bolo už po termíne očakávanej MS. Ono, budme úprimné - pokaziť sa môže stále čosi, no treba sa nastaviť od začiatku pozitívne a veriť 🙂

julka29
22. dec 2021

@barbie24 ten digitálny ukáže od jedného týždňa už keď si tehotná tak si kúp a sprav ráno a uvidíš, ja som ho kúpila v Dr.max okolo 10 eur stál 🙂 držím palce

barbie24
autor
22. dec 2021

@julka29 ďakujem krásne Šťastné a Veselé Vianoce prajem

barbie24
autor
22. dec 2021

@mima172 Ďakujem krásne úprimne ste ma potešili neviem sa tomu ešte tešiť, istotu je gynekológ😅

julka29
22. dec 2021

@barbie24 podobne krásne sviatky prajem 🙂

nikpa
22. dec 2021

@barbie24 ale toto nie je slabá čiarka 😃 ďalšie testy nepotrebujes, rovno za objednaj na gynekologiu. Gratulujem 😉

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cimage
23. dec 2021

Testy su pekne, ale mozes si este pre istotu spravit jeden. Gyn ta tak skoro asi neobjedna, lebo na utz do cca 7tt nebude vidiet srdiecko, len prazdny vak. Jedine z krvy by ti zistil ci si tehotna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre