Dobrý večer prajem, milé mamičky.
Chcela by som sa spýtať. S priateľom sa pokúšame o babo. Poslednú menštruáciu som mala 20.01. K pohlavnému styku došlo 29.01, a vpodstate od 02.02 som mala mat plodne dni. Dňoch 10., 11., aj 12.02, som mala slabé špinenie. A hoc mi menzes mal prísť až teraz 20.01. Test som si robila už 17.02 avšak okolo obeda, nie ráno, tak či onak test vyšiel negatívny. Teraz je utorok 22.02, menzes si mešká dva dni, a tak sa chcem spytat, kedy by som si mohla spraviť ďalší? Ide o to že ozaj mám taký zvláštny pocit. Občas sa mi dosť točieva aj hlava ak ráno nejem a som v niako uzatvorenom priestranstve, priam mam závraty. Na WC chodím až nekonečno krát za deň, by som povedala. Čo sa týka chuti to je už aj iná liga ha ha. No aj tak to špinenie mi dalo jeden náznak ktorého sa držím, že je tam šanca, no bojím sa si spraviť test s tým že čo ak zas bude negatív. Čo ak sa zas len opozdila tá sviňucha menštruácia... Preto uvítam akúkoľvek radu či typ
@natalinkaaaa16 sprav si test ked meska
Ak sa pokusate o babo,zacnite si sledovat ovu. Co sa tyka priznakov,castokrat si ich zeny privodia a psychika vie takisto cyklus rozhadzat,takze tu pomoze len test
@natalinkaaaa16 mimo plodných dní neotehotnies
Keď si mala skôr sex ako plodné dni tak tehotná nebudes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalinkaaaa16 ak menstruacia meska, pokojne si sprav test.