Ahojte poradite mi prosim ??strasne by sme s priatelom chceli babo ,,,mala som slabu menstruaciu a toci sa mi hlava mozem byt tehotna ??strasne som nedockava lekar ma momentalne dovolenku a nechcem byt sklamana mozem si spravit test ??alebo je este skoro ta menstruacia mi skoncila minuly tyzden ...dakujem za odpoved
@smajluska dakujem pekne vyskusam a dam vediet
@smajluska dakujem test je negativny
i moj bol negativny ☹️ a som špinila ružove a potom krv a mrcha mi ma dojs 3 😏
@darling240 je mi to luto ...mozno hormonalna porucha neviem
ano 😏
To mi je ľúto, dúfala som, že sa bábätko zadarilo. Ale nebojte nič, príde to 😉 Nasaďte si kyselinu listovú 1000 od Jamieson. Naozaj iné vitamíny netreba brať. Môžete piť aj alchemilkový čaj, pozitívne vplýva na vaječníky, maternicu, atď. Keď otehotniete tak stačí brať kys.listovú 400 a čaj vysadiť. Prajem veľa šťastia 🍀🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Najlepšie je urobiť si test keď mešká menzes aspon 2-3 dni. Dovtedy môže byť výsledok nepresný. Ak ste mali slabú menzes tak môžete si urobiť test. Mne sa najviac osvedčil lacný tehotenský test Pepino z DMky. Ešte ma nikdy nesklamal 🙂 Skúste a dajte vedieť 😉 Držím palce.