Kedy si spraviť test?

23. sep 2021

Ahojte poradite mi prosim ??strasne by sme s priatelom chceli babo ,,,mala som slabu menstruaciu a toci sa mi hlava mozem byt tehotna ??strasne som nedockava lekar ma momentalne dovolenku a nechcem byt sklamana mozem si spravit test ??alebo je este skoro ta menstruacia mi skoncila minuly tyzden ...dakujem za odpoved

smajluska
23. sep 2021

Najlepšie je urobiť si test keď mešká menzes aspon 2-3 dni. Dovtedy môže byť výsledok nepresný. Ak ste mali slabú menzes tak môžete si urobiť test. Mne sa najviac osvedčil lacný tehotenský test Pepino z DMky. Ešte ma nikdy nesklamal 🙂 Skúste a dajte vedieť 😉 Držím palce.

autor
23. sep 2021

@smajluska dakujem pekne vyskusam a dam vediet

autor
29. sep 2021

@smajluska dakujem test je negativny

darling240
29. sep 2021

i moj bol negativny ☹️ a som špinila ružove a potom krv a mrcha mi ma dojs 3 😏

autor
29. sep 2021

@darling240 je mi to luto ...mozno hormonalna porucha neviem

darling240
29. sep 2021

ano 😏

smajluska
29. sep 2021

To mi je ľúto, dúfala som, že sa bábätko zadarilo. Ale nebojte nič, príde to 😉 Nasaďte si kyselinu listovú 1000 od Jamieson. Naozaj iné vitamíny netreba brať. Môžete piť aj alchemilkový čaj, pozitívne vplýva na vaječníky, maternicu, atď. Keď otehotniete tak stačí brať kys.listovú 400 a čaj vysadiť. Prajem veľa šťastia 🍀🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre