Ahojte ženy. Dojčím takze mám veľmi nepravidelnú menštruáciu. Dostávam ju občas po mesiaci ale občas aj po troch. Teraz som mala naposledy menštruáciu 15.11. , kedy je možné že mi tehotenský test ukáže výsledok ? Vôbec neviem kedy si ho spraviť nakoľko nemusím dostať MS ďalšie 2-3 mesiace aj ako netehotna😌
@bambulienka25 lenže cely mesiac sexujeme , my chceme ďalšie bábätko 🙂len netuším kedy spraviť test 🤷♀️
Tak to je tazke,zistit kedy bola ovu . Skus si spravit test.
ak bola menštruácia 15.11., ovulacia pravdepodobne 2 týždne na to, takže už by si bola 2 týždne 🙂 mne tiež presne mesiac po poslednej menštruácii ukázal test výsledok 🙂
14 dní po styku alebo najskôr v deň MS
Skús v pondelok. Ja by som aj dnes skúsila.
Ach teraz neviem či si mám spraviť teraz alebo počkať 😁 pri prvom tehotenstve som mala veľmi citlivý čuch na všetko . Fakt som cítila až za roh a od včera to mám zasa 🙈 fakt sa cítim tehotne. Len ťažko povedať keď to tehotenstvo očakávam či to neni len v hlave . Skusim počkať do pondelka a spravim test. Dam vedieť výsledok 😌👍🏻
Test mám negatívny
Skus počkať ešte tyzden keď ti bude meškať 🙂
Robila som si včera z ranného mocu a stále neni ani pozitívny ani nemám MS 😑 som zvedavá čo z toho bude ale asi skôr čakám MS už …
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.