Ahojte baby,kojim moju 1,5ročnu a 5 dni dozadu sme sa začali snažiť o druhé. MS mi mala prísť už týždeň dozadu ale test som si nerobila lebo dovtedy sme si dávali pozor. Včera som však začala pociťovať taky tlak v podbrušku a dnes rovnako. Kedy testovať?
Prvú dcéru sa nam podarilo par dni pred menštruaciou. Diky
@luciah187 myslis ze to je pozitivne?? Zatial som robila len teraz a tento.
Vyzera, ze ano. Je to pepino ci iny?
Nechaj to trochu zaschnut a odfot znova prosim.
@luciah187 ale to je haluz,len 5 dni dozadu sme sa zacali snazit…zeby to ukazalo tak skoro?inak je to intime test,viem ze duchuju ale toto je ciarka podla mna
Urcite ano, nadherna ciarocka, gratulujem. No pepina su priserne, tieto nepoznam, ale toto je jasne.
Tak toto vyzerá už pekne pozitívny test 😊
Ak ste len pred 5 dňami mali styk a predtým nemohlo dôjsť k otehotneniu, tak test ti ešte takúto čiaru neukáže. Najskôr 8-9 dní po oplodnení. To sa ale nemusí zhodovať s dňom styku. Testy intime sú spoľahlivé. Nerobia žiadnych duchov. Ak je test negatívny, bude biely a čiarka len jedna. Toto je pozitívny, ale nie zo styku spred 5 tich dní.
@zuzanockamt naozaj.. absolutne sme sa nesnažili predtým, davali si pozor..5 dni dozadu sme sa prvý krat začali snažiť a 4 dni na to som začala mať tlaky v podbrušku a dnes znova..baby ja som mala dostať už menštruaciu.. dceru sme splodili takto rovnako.. par dni pred MS
Autorka
Čiže predtým ste používali spoľahlivú antikoncepciu?
A styk bol pred 5 dňami či 5 dní pred MS a tá ti už týždeň mešká? Ak je to tá druhá možnosť, tak tá čiarka sedí.
Čo znamená dávali sme si pozor? Ak len prerušovaný styk, tak kľudne si mohla otehotnieť.
Lebo teda po piatich dňoch snaženia by test ešte čiarku neukázal.. veď to nestihne dôjsť ani k zahniezdeniu.
@zuzanockamt
@54tinka54 prerušovaný+kondóm.. ja som mala vo februári kovid,tak som si myslela teraz,že kvoli tomu to mam take rozhadzane. A vo februari som mala aj menštruaciu. Už je to vyše 40 dní a ja mávam dlhé cykly. Pri prvej (vieme presne kedy sme ju splodili) mi vyšiel pozitivny test na 7 deň od pohlavneho styku a to som mala uplne kolajnice (ešte silnejšiu čiarku ako teraz) a na digi mi ukazovalo vtedy 1-2t a keď som bola u lekára tak povedal,že ano,že vo vynimočnych pripadoch sa toto deje.
Inak aby sme si rozumeli ja mavam kľudne aj 35-40 dňové cykly. A nie raz sa mi stalo,že som citila ovulaciu 2x v jednom cykle.
No veď uvidíš, keď pôjdeš k Dr. Mne test ukázal na 8.-9. deň po ovulácii,ale so slabou čiarkou.
@luciah187 ďakujem,no uvidime či to tak naozaj bude. Zajtra si kúpim digitálny. 🙂
No co, bol aj iny test pozitivny?
@pondelok01 áno, ďaľšie 3 značky testu boli pozitívne. V piatok idem k lekárke 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Uz testuj a daj vediet. Ak nebudes tehu moze byt ina pricina meskajucej ms.