ahojte, idem sa k vam poradit. uz vyse 2 tyzdnov mam problemy s hrdlom, hlasivkami, a kaslom. Kasel mi uz ako tak ustupuje, ale jeden den ma bolia mandle, druhy nemam hlas a dookola. Snazim sa nebrat nijake silne lieky, lebo mam podozrenie, ze by som mohla byt tehotna. Nemam to este potvrdene, kedze podla vsetkeho, by som teraz bola iba v 2. tyzdni. Neviete mi povedat, kedy najskor by som mohla skusit tehotensky test? Viem, ze je najlepsie pockat, kym mi nebude meskat menstruacia, ale tu mam mat az o 9 dni a dovtedy neviem, ako budem fungovat s tymito problemami s hrdlom. Moznoze sa trapim aj zbytocne, ale stale myslim na to, ze co ak nie, a nejako uskodim babatku nejakymi antibiotikami? Vy ste si robili test aj pred meskajucou menstruaciou a vysiel vam spravny vysledok?
Dakujem za odpovede.
Test by som si robila az par dni po meskajucej MS. Na zaciatku tehotenstva mozes brat lieky lebo babo este nieje prepojene stebou to az v neskorsom tyzdni takze sa kludne vyliec. Aj ja som bola chora na zaciatku tehotenstva robila som si zazvorovy caj brala mucosolvan a zodac. Tieto tvojmu baby neublizia aj ked nemas sa vobec preco bat. 🙂
Na fotke to nieje az tak dobre vidno ale v skutocnosti je ciarka silnejsia
tak nastastie som sa dala dokopy, kasel mi ustupil, a ani hrdlo neboli. brala som len taky prirodny sirup na kasel a kloktala som hrdlo, sice trosku oneskorene, ale preda len zabrali. Teraz uz len s napatim pocitam dni, ked mam dostat menstruaciu, cize este tyzden... zdaju sa mi tieto dni nekonecne! 😠
no ved ja mam uz tiez namale, aby som neutekala do lekarne 😉 esteze ide vikend, a bude zatvorena xaxaxa.... inak, odvcera ma zacali aj prsia boliet a nejako divne ma v nich obcas pichne, tak uvidime 🙂
tak dnes som si robila test, ale nie z ranneho mocu, ale normalne cez den. uz som to nevydrzala, ale vysiel mi negativny. mozno som mohla vydrzat do zajtra rana. co uz, pockam, za 4 dni mam dostat menstruaciu, tak cas ukaze. ale tie prsia mam uz riadne velke, vychadzaju z podprsenky, xaxaxa... a ma stale aj bolia 😠 a mam po nich cudne modre zily... je to normalne? pri dcerke som nic take nemala, tak neviem...
No som sa teraz obrnila trpezlivosťou, nech ešte tých pár dní vydržím, hoci ľahké to nieje... 🙂 dnes mi ešte aj bolo skoro celý deň tak mäkko, a ma pálila záha, tak som z toho všetkého mimo, len si.nechcem zas nahovárať zbytočne...
@valeriap dnes som to mala dostat, ale zatial nic 🙂 hoci rano som mala tie zname bolesti, a uz som letela na wc s tym, ze je to tu nakoniec, ale doteraz neprisla a ani bolesti uz nemam... este si ale hovorim, aby som vydrzala ten den, dva, kym skusim znovu test... uuuufff, ten cas sa tak teraz vlecie!!! 😠
Sem tam sa mi mení cyklus o pár dní, ale nie každý mesiac... tak zajtra idem na test č. 2, drž mi palce, prosím 🙂
@valeriap tak mam vysledok: / - 1 ciarka, cize negativny... chvilocku sa mi zdalo, ze sa objavuje aj ta druha, ale to bol asi iba nejaky odtien, napokon nic... menstruaciu stale nemam, len to popichavanie v bruchu sem tam... a tie priaznaky, co mam uz par dni. ale uz sa tym nejdem zaoberat, asi budem radsej, ked mi ms pride, nech viem, na com som a po nej sa mozme pokusat znovu. 😠 uvidim teda, ci ms pride a kedy. Inak ten test bol dost citlivy, 10 ml/U tak si nemyslim, zeby sa to neukazalo, keby som bola...aj ked som tu nasla par prispevkov, ked zenam ukazovalo negativny vysledok. a az po vac dnoch im vysiel pozitivny, ale to sa skor uz idem chytat kazdej slamky 😀
Ahojte, pripojim sa k vam ako cakatelka na test 🙂 Necakam mrchu na buduci tyzden a chcem testovat az koncom tyzdna. Je tu este niekto taky?
zienky, ja este stale nemam menstruaciu, ale tie bolave prsia, s modrymi zilkami, zavraty a vecne odgrgavanie sa a stym spojene palenie zahy, mi ostali.. myslite, ze mam dat pokus na este jeden test o par dni, ak sa nic nezmeni? je mozne, ze som si robila ten prvy test unalene? som uplne mimo z tejto situacie... 😝
tak mile zienky, zivot ide dalej, a zial, pre tento mesiac bez tehotenstva pre mna... dnes mi prisla menstruacia, sice trochu ina ako zvycajne, ale predsa len, je tu...tak nech uz je po nej, ze sa mozme znovu pustit do snazenia sa 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pred meškajúcou MS môže byť test nepresný - ešte negatívny aj falošne pozitívny...ak sa cítiš zle, zájdi k dr. a povedz, že si možno tehotná, predpise ti ATB, ktoré sa môžu aj v tehotenstve...teraz by aj tak nič plodu neublížilo, ešte sa vyvíja nezávisle na matke