Dobrý deň chcela by som sa opýtať je to už 6 deň od pohlavného styku a dnes my meška druhý deň menštruácia a mám bieli výtok už 4 dni je možné uhniezdenie alebo by my ukazal uz niečo test?
@mimi2567 tak teraz 6 alebo 10 d si od styku?
A ešte dodám v deň styku nemusí dôjsť k oplodneniu takže ms ti môže meškať z iného dôvodu
Aj keby si pred 6 dnami pri styku otehotnela, biely vytok 2 dni po sexe nie je a ani nemoze byt priznak tehotenstva. Vajicko sa uhniezduje na 10 dni od oplodnenia a teda oplodnenie vobec nemusi byt v den styku. Az po uhniezdeni sa zacne produkovat hcg a zacne byt nieco vidiet na teste. Suma sumarum, ak nepride ms, test si skus urobit o tyzden.
@mimi2567 podľa výtoku by som sa teda vôbec neorientovala kedže biely je normalný mávala som ho stále a pred očakávanou ms ho bolo o niečo viacej. Keď som zistila že som tehotná tak som biely vytok nemala a objavil sa mi priehladný a natahovací ako vaječné bielko.
@sweetbrownie presné niečo také mám len som to správne nevedela pomenovať a test sa bojim robiť keďže meška este len dva dni uz jedno tehotenstvo mam za sebou ale pri prvom som žiaden test nerobila lebo som bola u gyn a tam sa zistilo ze som v 4tt takže neviem kedy si ho spraviť
@mimi2567 Akože jeden test hore dole ak si myslíš že si tehotná tak by som ho skúsila takto budeš stále nad tým premýšlať. Mne ukázalo už na 8dpo maličkého dúšika
@sweetbrownie ďakujem asi dnes alebo zajtra skúsim 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimi2567 mi a biely, a mas odsledovanu ovu? Nejako mi to casovo nededi, ale ak ti meska, mozes urobit test.