Ahoj baby. Chcem sa opýtať že kedy by som si mala urobiť test. 1.12 som mala menštruáciu ale to len takú slabú,inak je.to.na.nevydrzanie tak ma všetko boli. Už som mala dostať A nič. Včera som mala menšie bolesti brucha A Vyhadzalo má vyrazkami. S manželom sme mali nechraneny styk 28.12. Čo si myslíte? Ďakujem
@gladys_07 normálne.sa pýtam ako ostatné.baby. Ak máte problém nepíšte mi
@dominika1876 kazda jedna normalma zena vire ze testovat skor ako maska menzes nema vyznam a ak si mala dostat 29.12a 28.12 ste mali nechraneny styktak to by musela byt obrovska nahoda ak by si bola PS : ja som sa tiez dlho snazila o dieta ale ako niektore ste tu uz na hlavu do tetailov rozoberat ci sa urobil do mna alebo mimo ja fakt cakam ze sa objavi foto z akcie ci bol dostatocne vnutri a pod
nechraneny styk s manzelom nezamena ze hned otehotnies.Vies kolko deti by bolo na svete?Treba poznat svoje telo a potom tu pisat ze kedy mas urobit test.Na konci cyklu je mala uspesnost otehotnenia.Asi tak priblizne 10 dni trva priebeh oplodnenia a uhnezdenia vajicka v maternici.Je o tom vela clankov najdi si to ako prebieha oplodnenie a potom tu este na konika pis take veci.Lebo je to od teba iba nezrelost ,robis nieco a nevies ,aky to ma priebeh.Potom preco ta ludia zhadzuju cudujes sa?Vela stastia v Novom roku
Máš dve možnosti. Urob si ho zajtra ráno alebo o týždeň. Viac sa poradiť ani nedá.
@sabina1975 ja Už mám jedno.dieťa ale to.bolo také nečakane že som sa to dozvedela až V 3 mesiaci tehotenstva. Tak neviem ako to chodí
@dominika1876 a co tak si to hodit do googlu? Istotne Ti vyhodi kopec odkazov, na kt. najdes odpoved.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
myslime si, ze uz by si mala prestat
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/meskanie-2/