Ahojky kočky, viete mi poradiť, kedy by bolo vhodné urobiť si tt?? Posledný menzes som mala 12 novembra a styk som mala 22 novembra a 27 novembra s vyvrcholením do mňa. Avšak podľa online kalkulačiek som mala ovuláciu asi 26 novembra, aj ked ja som sa cítila tak, že som ju mala asi toho 27.-dmeho. No a menzes čakám asi tak o týždeň, viete mi poradiť nejaký konkrétny test s takou citlivosťou, ktorý by mi vedel určiť odpoveď už aj pred príchodom menzesu? ďakujem 😝
@bajana
@enwy no veru počkaj. mne sa toto stalo minulý mesiac. Všetky príznaky tehu, myslelal som si, že to PMS syndrom. Ale ked sa mi 24 začalo spúšťať krvácanie, čo nikdy predtým, tak som vedela, že asi odchádza bejby.
Inak ja som mala tiež poslednú MS 9 novembra, alebo tak nejak. Dalšiu mám dostať až po 6-stom decembri... takže treba počkať na to, či príde abo nie.
@enwy zmeny ziadne, nie je dovod....uz som toto "cakanie" absolvovala velakrat, casto som si priznaky nahovarala, ked som napokon otehotnela, priznaky neboli ziadne....
mozno vam to vyslo hned na prvy pokus, ale nevesaj hlavu, ak mrcha pride...priemerne sa tusim snazi okolo 6 mesiacov, ak to vyjde na prvykrat, je skor zazrak...
ahojte chcem sa spytat,poradit...mala som menstruaciu ale uz lenm taku slabku...a manzel sa do mna spravil naplno 😉 1.12 sa do mna spravil to uz mi koncil menzes na druhy den uz som nemala menzes...tak chcem vediet ci mozem byt tehotna??a kedy by som mohla robit tehotensky test? Dakujem mohli uz by nastat aj niejake priznaky? stale citim na zaludku tak cudne.. 😒
Ahoj, no mohla si otehotniet. 🙂 Priznaky urcite nemozes este mat a test si urob az ked ti bude meskat menstruacia. Ja som si robila tyzden pred a vysiel mi negativny test a nakoniec mi aj tak meskali. Po tyzdni meskania som si urobila opat test a uz boli krasne dve ciarky. Drzim palce. 🙂
@bajana @borkavan aha, tak ja zatial nemam vacsie prsia, pretoze velke ich mam uz az az :D .. no ale od vcera mam strasnu zimnicu, hrdlo ma boli, ale zrejme som prechladla v praci, dnes som mala asi aj horucku neviem ...
@katka3081 dakujem, dufam to bude rovnako aj u mna 🙂
@newesta myslim ze nie, pretoze cez menstruaciu nemáš plodné dni
@newesta je len velmi mala sanca, aby si bola tehotna.....plodne dni byvaju zvacsa v strede cyklu, tie tvoje este len podla vsetkeho pridu, takze sa snazte dalej, najlepsie kazdy druhy den....priznaky mat ziadne este nemozes, ak by sa aj vajicko oplodnilo, trva niekolko dni, kym sa uhniezdi a az potom stupa HCG....
@bajana ahoj, no práve som sa zobudila do strašného dňa, hlavu mi ide roztrhnúť, nos zapchatý, zimnica pokračuje, bojím sa dať si paralen, alebo čokoľvek iné, aby to všetko nejako neovplyvnilo .. lebo ak mi bude mrcha meškať, môže to byť aj kvôli chorobe a o to viac budem sklamaná potom .. ach
a s tými prsiami rátam, ale nie som z toho ani trocha nadšená, podľa mňa viac to už ani nejde 😀 😔
@bajana
@enwy inak ta zimnica chytala aj mňa,ked som bola prvý-krat tehu a aj teraz možno druhý-krat, čo to odišlo prv. Teraz mávam tiež zimnicu. Ale nemyslím si že som tehu, lebo už to bude pomaly dva týždne od ručne vyrátanej ovulky... a to min. by som už bola unavená alebo mala zhrubnutý pas... taký zvlaštny pocit. Jedine, že by toto tehu bolo super a nič mi nebolo hhheheh
Ale to pochybujem.
Inak kamoška čo sa začala snažiť ako ja.. aj MS sme tiež mali skoro rovnako už tehu je. Už citi prsia, ma žahu a mala aj ducha na teste. Kokšo.. a to sme chceli spolu kočíkovať. ☹
Inak stale ešte maličko dúfam, že možno sa zadarilo. Ale čo ja viem. A už mi z toho riadne šibe. Aleže riadne. Aj s praiteľom som sa pohádala. Mne to vážne kape na mozog toto čakanie.
@bajana diky, mam len obycajny paralen, nakoniec som si ho nedala, lebo keby som sa tam zacala v robote potiť, asi by ma drblo...
@borkavan ja mam 6-8 dní od ovulky, neviem presne .. zatim teda ale nic iba tato zimnica, no ale mam aj noc zapchaty, takze som asi zrejme iba prechladnuta .. no a este jedine to som sporozovala ze ja nikdy nechodim casto na zachod a teraz hej ..ale to moze byt z toho prechladnutia ..
kamoške sa to teda pekne skoro podarilo 😨
mne tiez uz sibka z toho cakania .. uz si niekedy hovorim pre ukludnenie ze nech mi pride mrcha, ze aj tak nie som tehu ... aj ked nechcem aby prisla ale nejako sa tak divne ukludnujem :D ..
a uz jedine to ze som do brucha pribrala ale to z toho asi ze tolko zeriem posledne ze sa neviem dozrat :D
@bajana aj ja mam asi 6 alebo 8 dni od ovulky a nic ..
Baby,
som vyše dvoch rokov od pôrodu, MS sa mi upravovala dlho,ale už tak pol roka mávam ako hodinky vždy druhého, iba raz to bolo o dva dni skôr....a tento mesiac je štvrtého, bolia ma stehná,všetky menštruačné príznaky,ale nič....rýchlo som urobila dnes test,negatívny...je možné, že ak by som bola tehotná, tak by mi to test dnes neukázal? Nerada by som bola, teda bolo by to dosť nečakané...bývam unavená,a to som bola aj pri malom....mám test zopakovať?
@enwy
@bajana baby, tak ja som na tento cyklus von z kola. ☹ Dnes mi začal výtok... Čiže zajtra krámy. Je to presne 28 DC zajtra. ☹
A som z toho taká smutná, akokeby toto by bol posledný možný termín otehotnieť.
Držím vám palce, nech vám to vyjde.
Inak pravda je, že 10 rokov čakám na správeho chlapa, ktorý bude chcieť mať so mnou deti a proste sa nezadarilo a aj ten fakt, že ta kamoška hned na prvý šup otehotnela... ☹
@bajana @borkavan mala som take divne pichanie v podbrusku a tak trocha aj tam dole dnu .. uz som sa zlakla ze prisla mrcha, lebo sa mi zdalo ze potom "nieco zo mna ide von" tak som šla na wc a nič .. tak dufam ze to len divny pocit a ze ked sa rano zobudim tak tu mrcha nebude.. ešte by to bolo aj tak skoro o 4 dni.. ah
@enwy tak držím palce, aby to mrcha nebola. Ale poznám ten pocit, že niečo ide von... ja som to mala presne dnes. pichanie v maternici a potom vlhko a idem na záchod už v robote a bolo to tam... začínajúca mrcha, slabulinky vytok. no čo už. presne ako povedala @bajana aj o dva týždne dozrie dalšie vajíčko. Už mi je lepšie psychicky. Však idú vianoce a bude sexu ajajajaja, lebo bude volna. Takže pohodka. Ale baby vám držím palce. 🙂 ešte máte nádej 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@enwy
Mne ukazal test 2 ciarky az 11 dni po ovulacii,aj to nie hned,ale az po takej pol hodinke sa objavila slaba ciarka. Neoplati sa skusat velmi skor,max tak 1-2 dni pred menzesom.. A staci ti aj obycko test