Ahojte, prosím poraďte mi, mám ešte cca 10 dní do menštruácie, pohlavný styk sme s partnerom mali pred 8 dňami, je možné testom preukázať tehotenstvo??Mám bolesti v podbrušku, som stále nafúknutá aj som pribrala.
Za odpovede ďakujem!!!!
jaj linda tak ti sa už máš!!!!! toto čakanie je najhoršie, všade som sa dočítala, že po 5-6 dňoch sa môžu robiť testy, ale som si myslela, že už po pohlavnom styku a nie po meškaní menštruácie.
Ďakujem pekne za príspevok
ja si tiež myslím, že je to len moja psychika!:(
kedy najskôr zistím, či som fakt tehotná??????Každý hovorí niečo iné
ja som urobila test na 24DC a ukazal mi dve // aj ked druha bola slabucka ale postupne silnela ale myslim ze je este skoro robit test lebo ti moze vyjst negat a mozes byt tehotna,a budes sa len zbytocne stresovat...pockaj par dni este a uvidis... a to priberanie...co ja viem,po 8 dnoch si este nemala s coho pribrat, ved to je este len zopar buniek 🙂 v kazdom pripade drzim palce nech tam najdes vytuzene //
ĎAKUJEM PEKNE!!!!!!!! 😲
@dia001 cakanie je zle ale aj to ked test ukaze len jednu ciarku... ako mne vtedy a v skutocnosti som uz bola tehotna.. bola som z toho strasne smutna. ale tak ako som napisala, po tyzdni meskania som urobila druhy test a boli ciarky dve 🙂 takze mas cas, nebud velmi nedockava ako som ja bola 🙂 🙂 zatial rob ine veci, aby si na to stale nemyslela a potom uvidis ze sa podari 🙂 drzim ti palce
Ahojte dievcata ... Tiez sa pridavam k tym nedockavym 😝 dnes som 28 DC asi 12 DPO a uz som nevydrzala a rano testovala. Testik vsak snehobiely ☹ tak cakame dalej....ale velmi dufam, ze to vyslo....
@dia001 viem, že je to ťažké, ale skús počkať aspoň do dňa, keď máš dostať ms...Ja som si teraz, ako som mala dostať ms robila test a vyšiel negatívne, dva paličky boli až po dvoch dňoch..Ono je tam veľa faktorov, čo vplývajú na oplodnenie a uhniezdenie vajíčka...
A to priberanie...Priberať začneš až nejak v 5-6 mesiaci, na začiatku môžeš aj opačne-schudnúť..Nafúknutie nijak nesúvisí s tehotenstvom a bolesti v podbrušku môžu signalizovať aj blížiacu sa ms 😕 Skôr to vidím na tú ms, celkové príznaky..
Ale držím palec, nech si tam tie dve // nájdeš 😉
@dia001 tak skoro Ti test ešte nemôže ukázať. Z vlastnej skúsenosti: nikdy netestuj skôr ako Ti bude MS meškať 😉 Viac ako dva roky sme sa snažili o baby a vždy som netrpezlivo testovala ako o dušu... samozrejme, test negatívny a ja sklamaná... až som sa na všetko vykašľala a // (testovala som až keď mi MS meškala 3 dni a paličky boli nádherné pri 25-kovom teste) 😵
Ale držím palce 🙂
a o tých príznakoch: ja som ich mala vždy a tento mesiac ani jeden a som v tom...
@dia001 ak mas ukazkovy cyklus, tak si cca 4 dni po ovulacii - DPO a vajicko sa este ani neuhniezduje. Este ti ani nestupa hladina HCG velmi rychlo, takze priznaky si skor nahovaras. A pribratie asi nie je nasledok tehotenstva, nie je zakonite, ze hned zacnes priberat... Niektorym zenam brusko rastie az od 12tt 😉
Skus sa otestovat tak den-dva pred MS, snad uvidis ducha. Ak nie, tak tiez nestresuj, niektorym zenam ukazuje az po viac dnoch meskania. Ja som mala 1 den po meskani silne ciarky, ale kazda to ma ine 😉
nestresuj... 🙂 test ti stačí urobiť až ked bude meškať cca týžden menštruácia.. A ked budeš na to stále myslieť, tak potom sa môže stať, že ani menzes nepríde načas... a nemusíš byť vôbec tehotná... To nafúknutie a bolesti v podbrušku vôbec nemusia súvisieť s tehu..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dia001 podla mna ti test este nic neukaze.. mne meskal menzes dva dni urobila som test a bol negativny. az po tyzdnovom meskani mi ukazal dve ciarky