Kedy si mám skúsiť urobiť test?

juliavolna
15. apr 2022

Prosím vás - môže mi niektorá poradiť lebo ja neviem a vôbec prestávam rozumieť. 18-22.3 menzes , odvtedy 24,27,31.3 snaženie 1,4,7,9.4 snaženie tiež …. Ovulaciu neviem kedy mám ( podľa hlienu stále onak ?)

Kedy si skúsiť urobiť test ?

Kedy podľa vás prebieha ovu?

Cyklus mám cca 32 D

petamich
15. apr 2022

no to ti nikto nepovie kedy prebieha ovulacia u teba, ja presne ani neviem kedy prebieha ta moja 🙂 vacsina zien ovuluje v strede cyklu, co pri 32 dnovom by malo byt niekde 15-16 den cyklu (ale napr. u mna, ked som otehotnela to neplatilo a otehotnela som 8-9. den cyklu pri 28 dennom, cize ak to chces vediet presne, jedine merat alebo sa proste snazte tak ako ste to robili, nam to fungovalo) a test treba robit, ked meska menstruacia, obzvlast, ked nevies, kedy bola ovulacia

surama
15. apr 2022

@juliavolna Ak nevies, kedy mas ovulaciu, tak si kup napr. 30 ovulacnych testov a sleduj cely jedne cyklus. Niekedy mozes mat ovulaciu skor, niekedy sa dost posunie. Podla mna je to jednoduchsie si to otestovat a snazit sa predovsetkym vtedy ako skusat hocikedy a mozno nie je ziaden problem, len si netrafila ovulaciu.

kitycat
15. apr 2022

Test si spravis ked ti bude meskat, ne?

juliavolna
autor
15. apr 2022

@petamich vďaka áno jasne skúšala som si robiť teraz ale je plne negatívny - tak neviem či nevyšlo ale o skratka skúšam príliš skoro

juliavolna
autor
15. apr 2022

@surama neviem , resp aj som si myslela že viem a prišla som nato že ten hlien mám viackrát do mesiaca a preto som si nie som ista :(

juliavolna
autor
15. apr 2022

@kitycat veľmi múdra odpoved 🙂

petamich
15. apr 2022

@juliavolna uvidis 🙂 este nemusi byt nic stratene 🤞🏻🤞🏻

vandica
15. apr 2022

@juliavolna ja napr som mala vždy test tie 2-3dni pred MS jasne pozitívny. Ale je veľa báb čo im ukázalo až keď MS meškala, tak ešte nezufaj 🙂

juliavolna
autor
15. apr 2022

@vandica vďaka za odpoved

juliavolna
autor
15. apr 2022

@petamich uvidíme 🙂 ak nie ide sa ďalej - vy máte už babo ? Ako dlho ste sa snažili

kitycat
15. apr 2022

@juliavolna taka logicka no. Kazdopadne dufam, ze ste trafili ked ste sa tolko snazili 😉

petamich
15. apr 2022

@juliavolna mame 🙂, bude mat 9M, nam to netrvalo az tak dlho, co pokus to uspesny ale zial dva nedopadli dobre 🤷‍♀️ tak potom kolotoc vysetreni a cakania na vysledky takze dokopy asi 8-9 mesiacov a vysledok tu prave odfukuje (dnes ma extra zlu noc, tak matka vypisuje na MK) 😂

nikasmile
15. apr 2022

@juliavolna keď bude meškať MS. Držím palce 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre