ahojte,viete my poradit kedy je najlepsie urobit si test.mestruacia my meska asi 3 dni .no ako som mala zvykom pri ms boleli my strasne krize aj teraz ma strasne boleli ale menstruacia sa nedostavila, nikdy pred tym my neskala neviem kedy si mozem urobit test lebo dnes som si kupila test rapiclear a vysiel my negativne,bolo to skoro na robenie testu?kedy je idealny cas.dakujem vam za rady
mne ukázal na piaty deň dve paličky, tak možno ešte skús počkať 🙂 A hlavne ráno 😉
ja som si robila 9 dni od terminu kedy som mala dostat menzes a to som mala este taku slabsiu ciarku a potom kazde dva dni a zosilnela.kazda sme ina a moze to ukazovat inak tak skus tak o tri dni znova ci nieco nebude 😉
zavisi to od toho, kedy si mala ovulaciu, cize mohlo dojst k oplodneniu vajicka. po 10-11 dnoch od toho datumu by ti mohli testy s citlivosotu 10 uz ukazat pravdu 😉 , inak tie rapiclear su nic moc. skus v DM-ke kupit pepino priamo do do prudu mocu (citlivost 10). ten ukazuje pekne.
Ja som si robila 9 dni po Tom ako mi meskala a uz som mala 2 ciarky. Rapiclear zelená krabicka🙂 a najlepšie ranny moc.
ja som si robila 3 dni pred tým ako mi mala prísť ms a mala som úplne slabučkú čiarku a ke´d som si robila dva dni po vynechaní ms, tak už bola silnejšia, dokedy je vhodné čakať na návštevu k lekárovi,v ktorom tt by sa malo 1. krát ísť?
ja som robila po tyzdni co mi meskali a mala som pozit
ahoj aj mne uz takto skoro ukazal a dokonca poobede, ja by skusila kupit test inej znacky, pripadne este pockat 2-3 dni 🙂
ahoj, ja som si robila dva dni ešte pred menštruáciou a už mi ukázal... ten pepino lacný v DMke je asi najvhodnejší
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne ukazal na 3 den ked mi meskali skus testnut za 2,3 dni hcg stupa co 2 dni,drzim palce