Ahojtee mam otazočku...po koľkych dnoch od poh.styku je vhodné a celkom aj spolahlive si urobiť tehotenský test...? blbé komentare si nechajte 😉 píšte píšte potrebujem to vedieť 🙂
5-7 ako pisu v letaku 😉
od pohl.styku preslo viac ako dva tyzdne a mala som dvakrat bolesti v bruchu ako keby som mala dostat krámy ...tak teraz neviem ci uz si mam ten test robiť ci co ?
ak nechces byt tehotna, tak testuj od cca 7 dna a tes sa z bieleho testu, pozitivny tak skoro isto nebude....ak chces byt tehotna a vyhnut sa sklamaniu z pripadneho biochemickeho tehotenstva, testuj az po ocakavanej MS....a nezakladaj zbytocne novu temu, je ich tu "milion"
Je to individualne, mne este par dni po meskajucej mrche ukazal negativny test a o par dni neskor uz bol pozitivny. Ale ked pises, ze uz preslo viac ako dva tyzdne, kludne si test sprav...
Ja som si počkala a urobila test ked mi 4dni meškala ms.. A test bol pozitivny.. Aj o pár dní bol pozitivny tak v piatok idrm na gyndu.. Ja by som na tvojom mieste počkala až na vynechanie ms 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@168drobec ahoj tak cca po 10-12 dňoch od styku.Ale najlepsie ak vies kedy si mala ovulaciu teda plodné dni.Od 10DPO to znamena po ovulacii uz by mohla vijst slaba druha ciarka na tehu teste.Alebo počkať na ms a v ten den to uz maš iste