Ahojte baby som tu nová a potrebujem poradiť snažíme sa o bábätko 10teho a 16 teho bolo snaženie sa stym že ovulacia ozaj prišla 19 teho kedy si mám spraviť test ?
Takze keby som si spravila test zajtra okolo obeda tak by mi malo ukázať na isto ? Či som alebo nie ? 🙂
Nie nespolieham viem kedy mám a práve mi to vyslo aj vtedy lebo som mala bolesti a výtok taký aký má byt neviem no bude ako má byt aj keď dva dni do zadu som sa zobudila s brutálnou bolesťou hrdla a svalstva a dnes mi už nieje nič som kvázi týždeň pred ms a vždy som mala naliate prsia a boleli má teraz nič aj náladovosť aj som zvykla mávať no teraz som úplne iná neviem no a asi pár dni mám pichanie v podbrušku raz má pichá v ľavom raz v pravom neviem fakt čo to znamená
A aj keby som mala posunuté je tam daka šanca že otehotniem nie ?
Jasne ďakujem 😉
Ja som si spravila na treti den po vynechani menstruacie a ukazali krasne tri ciarky.Skor si urcite nerob to nema cenu
Dve😂😂😂uz pokrocila hodina to preto
😂😂
Pokial viem tak spermia dokáže prejist v dobrých podmienkach aj 4 dni a doktori odporúčajú 2 dni pred ovuláciou sa snažiť však ak nevyjde nevadí prejde ms a budeme sa snažiť lepšie
*prežiť
@bubinka96 No ale to by musela byt velmi velka zhoda nahod. A to ze snazit sa 2 dni pred ovulaciou neznamena ze len 2 dni pred a potom uz vobec 🙂
A k otazke o testovani - cca tyzden-dva od oplodnenia trva kym oplodnene vajicko doputuje do maternice a uhniezdi sa a telo zacne produkovat hormony - takze ma zmysel testovat v case ocakavanej menstruacie, pripadne az ked meska.
Ďakujem za radu🙂 Veľmi veľa žien otehotnie zhoda náhod a ani potom netúžia však nerobím ztoho vedu som mladá zdrava pokial viem tak uvidíme 🙂 Keď nič z toho nevyjde tak vravím budeme sa snažiť lepšie 🙂
@bubinka96 podľa mna, ak si mala ovulku 19teho, tak ste sa snažili zbytočne skoro. My sme mali sex 2 x deň pred ovulkou a v deň ovulky a podarilo sa nám dievcatko, takze pri teórii pomalých/rýchlych spermií, u vás ste sa snažili moc skoro, ale veď uvidíte.. mne vyšiel test pozitívne až keď meškala MS 3 dni.. a ešte k príznakom, u mna sa mi práve naliali prsia a hroooozne má boleli..
Nikdy som sa neorientovala podľa apki to je blbosť apku mám nato aby som si iba zaznacovala začiatok a koniec ms a kedy bolo snaženie po novom ale tento raz sa apka zhodla ze som mala ovulaciu ozaj v ten deň lebo som mala pichanie a hlien ale ak to nevyjde kúpim si ovulačne testy a tak to budem riešiť lepšia istota lebo takto to je o ničom
Dobre teda žienky ďakujem 🤗🙂
Mozem sa len tak pomimo prpsim spytat na to ze menzes mi mal prist az 1.ho ale dostala som ho dnes aspon myslim ze je to menzes alebo ze vy sa podarilo co myslite mam strasne bolesti
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
sprav si test az ked bude meskat menstruacia...toto nepochopim...
@bubinka96 ja som si tiež myslela podľa boletí a výtoku že kedy presne som ovu nemala a asi to nebola pravda. Mne sa prvý duch objavil až po 6 dňoch meškania ms, do tej doby testy biele a aj podľa ultrazvuku a veľkosti plodu je jasné, že ovulácia bola posunutá, napriek tomu že som tiež bola v tom, že viem kedy ovu prebehla. Ale nemusela som to nejako riešiť, nakoľko sme sa milovali minimálne každý druhý deň, čiže som nebola fixovaná na nejaké obodbie. Nikdy sme na to nehľadeli. Ale držím palce, aby to vyšlo a som zvedavá na test.
ja viem kedy mam aj ovu podla bolesti a hlienu ale mam jeden vajickovod takze ani srnky netusia ako to tam funguje..minuli mesiac sme sa snazili cely mesiac priemerne kazde dva tri dni..a nic z toho ..mozno plavci nedoplavali...takze nic nieje na 100% ..nemusis si zacat robit testy od dnes a tyzden..teda ak chces dat zarobit firme kt robi testy nech sa paci..ale potom budes sklamana..ked aj tak pride menstruacia..preto nevidim v tom zmysel testovat sa skorej ako menstruacia par dni meska.;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,ja by som urobila po tyzdni, 24-teho z ranneho mocu a v ten den ak by bol negativny by som urobila okolo druhej poobede este raz...ak by bol aj ten negativny pockala by som 2dni a urobila znova🙂