Ahojte baby, dnes mam 29 DC menzes nikde, tak som spravila test teraz poobede, ked som prisla z prace a negativny. Robila som test aj 25 DC - po vyschnuti bolo vidiet slabulinky naznak druhej ciarocky a teraz nic :( je mozne, ze som tehu? Ako vam ukazali testy? Stalo sa vam, ze rano ste mali dve a poobede uz iba jednu / ? Moc by som chcela babo...alebo je to ozaj skoro? Cykly mavam 30 dnove, akurat min.mesiac mi meskali asi týždeň.. to ale mavam tak kazdy 4-5 mesiac...
Skús zajtra testovať ranný moč. Mne sa ukázala 2.čiarka 14.deň po ovulacii.
@arcanne2
@kikulienkadd dakujem babulky, zasa trochu nadeje 🙂 min. Mesiac som sa citila uplne inak... nafuknuta, bolesti brucha, prs - tak som to hrozne pripisovala tehu... ale teraz si predstavte, ze nic.. ani brucho neboli, ani prsia, proste nic.. ziadne priznaky na MS nemam 😐 ba dokonca som mala taky vnut.pocit, ze sa to podarilo...
Mne ovulacny test ukazal skor ako tehu
Mne v deň meškania už ukázalo pekné //, ale robila som si ráno.
@ladyandy ja som mala 3 dní pred ms strašný pms syndróm,doslova kŕče,v deň keď som mala dostať to prestalo,tak som testla a bolo jasné... Držím palce 🍀
@monika2101 na tom negative sa mi cosi zda 🙂
@ladyandy uvidime o 2 dni 🙂 ms ma prist/neprist vo stvrtok 🙂
Ahoj mne ukazal hned v prvi den meskania menzesu..... 😁😁😁
@monika2101 drzim palceky 🙂
@arousa to si take blbe reci že to nie je dobre,kazde tehotenstvo je individualne, to že moje nedopadlo dobre neznamena že aj tvoje tak skonci.vobec necitaj žiadne diskusie,fora a pod.zbytocne sa znervózňujes.so stupajucim hcg prídu aj príznaky,neboj nič , nestresuj sa, budem na teba myslieť
Ja som robila test deň pred tým ako som mala dostať MS a už vtedy som mala čiarku. O dva dni bola silnejšia, a na ďalší den už to bolo jasné na miliooon percent, taká bola silná čiarka. Ale prsia som mala naliate a brutalne ma boleli tyzden pred MS, presne ako keby som ju mala dostať. No ja som asi tyzden po styku vedela, že som tehotna. Aj ked fyzicky mi ešte nič nebolo, ale to taký ten náš inštinkt. Presne ako píšeš ty, že vnútorný pocit. Držím palce, daj vedieť 🙂
Ja som mala pekne 2ciarky už 24den cyklu. Vraj som otehotnela na 11.den
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne vyšla slabšia ciarka,ale viditeľná až po 4 dňoch meškania 🙂