Dobrý deň. Menštruácia mi mešká už 6 dní, počas ovulácie sme mali niekoľko krát nechránený pohlavný styk, ale tehotenský test je negatívny. Mam bolesti v podbrušku, citlivé prsia, veľmi časté močenie. Gynekológa som už navštívila, ale nevidel tam nič, dostala som tabletky od bolesti s tým, že si mam urobiť ešte tehotenské testy, ak mi nedôjde menštruácia do budúceho týždňa, prísť. Kedy sa vám objavili obe čiarky? Môže to byť tehotenstvo, alebo len nejaké zblbnutie? Dakujem
mne sa objavili hneď týždeň po ovulácii (týždeň pred ms), ale viem, že sú baby, ktoré majú test pozitívny až 2 týždne po meškaní
Tie tabletky od bolesti mi k tomu vobec nepasuju. Nemas nahodou zapal?
Mne sa neobjavili ani mesiac po ocakavanej ms.
@nikaella to fakt??? A kedy ti to na teste ukazalo?
@catherinah neukazalo... ani doktor na prvy krat nezbadal drobca. Az 7tt ju videl. Medzi tym som testy nerobila ved ked boli negativne a ani dr nevidel nic. A teda narodila sa uplne presne na termin.
@catherinah nie
Mne az 2 tyzdne po meskani
Mne sa objavili asi tri dni pred očakávanou MS, ale čiarka bola úúúplne slabučká, no každý test (či som ho robila ráno, alebo večer), ukazoval 2 čiarky. O pár dní už bola čiarka poriadne viditeľná. Tiež som mala bolesti, citlivé prsia a pod., asi o týždeň a pol cca, možno dva, som bola u doktorky a nevidela ešte nič, až neskôr bolo vidno.
Ja mam zas taky problem ze menstruaciu som mala, a hned po menstuacii som mala bolesti pod brus.. slabe krvacanie po stiku a medzitim aj mykozu preslo ma to , ale uz 2 tyzdne chodit stale cikat a hlavne v noci ,a uz mi to lezie na nervy ze aa nemozem vyspat ked ze sa stale budim, zapal to asi nebude lebo mato pri moceni neboly ani nesvrby nic len se tam pod bruskom ma boly ako ked mam dostat mrchu , co to moze byt? A zabudla som ze mam danu 🙂
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@melaniamel123 momentálne mám podobný problém 😐