Ahojte žienky,baby, chcela by som sa opýtať, kedy cca ste začali pociťovať príznaky spojené s tehotenstvom. Ja ich od dnešného dňa mám niekoľko (ktoré sa nikdy pred tým nevyskytli), ale myslím si, že ubehla ešte len kratučká doba od pohlavného styku (nechráneného) na to aby som mala tieto príznaky 🙂
(som mladá, žiadne dieťatko ešte nemám, a popravne ani som ešte neplánovala preto prosím ak som napísala nejakú blbosť, neukrižujte ma 🙂 )
@nin12345 No veď toto, ja som mala menštruáciu dostať dnes a zatiaľ nikde, ale u mňa to je bežné že občas 2-3 dni mešká, tak uvidíme
2 týždne po meškaní ms. Od takého desiateho dňa mi začalo byť ťažko, štyri dni nato som začala vracať
Od nejakého 7tt
@julia2002 test vysiel negativny tak som sa ukludnila dala som ho naspat do toho saciku a zabudla som to vyhodit nechala som na pracke.. ked som sa vratila z roboty chytila som to ze idem vyhodit a ani neviem preco som nan znovu nazrela. Vtedy na uz uschnutom teste som ciarku videla. Potom som pre istotu kupila dalsie a s kamaratkou sme to urobili spolu obidva boli negativne az na to ze ten jej ostal bez druhej ciarky aj po uschnuti a moj mal slabu ciarku zas .. to uz som vedela ze sakra🤣🤣🤣 a potom o tri dni mi uz normalne vysiel pozit aj hned po ocikani
Asi v 6 mesiaci, keď mi začalo mierne rast brucho 🤣🤣🤣
Okamzite som vedela, ze som tehotna.
Po niekolkych tyzdnoch
Hneď na začiatku, 4. týždeň , o 2 dni skorej než mi mala prísť menštruácia (než som to zistila)😄. Strašné kŕče v bruchu, nevolnosť a oblievala ma horúčava.
Pri prvom ešte pred očakávanou ms som cítila bolesti v podbrušku a pri druhom tehu ešte pred očakávanou ms po večeroch a nociach som dostávala zimnice.
V prvom tehotenstve tak 5 dni pred ocakavanou ms, to mi.uz bolo jasne ze som. Druhe tehotenstvo som si nejako nevsimla, len som si jedneho dna uvedomila, ze akosi dlho nechodi ms. Potom v nejakom 6tt sa objavili priznaky.
Ja som vedela že som tehotná podľa toho že som cítila zmenu na prsiach, po práci som prišla domov a spala som celý deň, a stále som len plakala do menštruácie som mala 11 dní zo srandy som si spravila test a nebolo ďalej o čom 🤣❤️
Od 8tt, vtedy prišlo nafukovanie a nevolnost
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som tiez mlada pred rokom ked som otehotnela mala som 21 a priznaky som teda pocitovala takmer okamzite a tusila som to proste a preto som si vtedy aj robila test este tyzden skor ako mi meskala menstruacia