Ahojte, 3 dní mi mešká menštruácia, kedy sa odporúča spraviť tehotenský test? ĎAKUJEM 🙂
Ráno. Vtedy je hormón hcg najvyšši. Tak zajtra keď sa zobudíš
@mala_zuzu mam bolesť v podbrušku ako keď pred menštruáciou
Mozes ho spravit hocikedy pocas dna,pri 3dnovom meskani uz by malo byt daco vidno na teste....drzim✊
@giuli robila som si je Negatívny 🙁
@klaudius810 ak ti nepride,skus este za dva dni spravit opat...niekedy sa u zien vyskytne horm.nerovnovaha,co nabura cyklus....pokial nemas bolesti,vytok zvlastnej farby,ci svrbenie....samozrejme treba vylucit cystu....pokial s tym su probl.treba k dr.nech sa na teba pozrie..drz sa
Skus zajtra ráno. Menštruácia môže meškať z čohokoľvek. Mne na druhý deň po vynechani ukázalo krásne čiarky. A to bol obed, ani nie ráno. Ak bude test negatívny zavolaj svojmu gynekológovi a povedz mu co a ako. A radšej nefajči nepi a ber kyselinu listovú.
@giuli bolesť v pod brušku mam, výtok nie pálenie občas ale to som zistila že ak zjem sladké niečo tak ma páli, dala som si pauzu od slaskeho a je mi lepšie
@klaudius810 moze ist p mykozu,pri sladkom sa zvykne rozsirit
@klaudius810 ja som počkala až kým mi ms nemeškala týždeň. Potom som si spravila hneď ráno po zobudení, z ranného moču 2 testy. Oba mali slabšie 2 čiarky. Potom som musela čakať neuveriteľne dlhých 7 týždňov. Potom dr potvrdil
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.