Zdravím vas pred týždňom som.si robila tehu testy ktore mi ukázali +3 týždne tehotenstva ..
A lekár mi dal.hned termin na stredu 29.1.. kedze sa pýtal kolko testov som si robila a koľko krát mi ukázalo +3 týždňov...
neje to nejak skoro ake vyšetrenia ma čakajú?
Najviac ma trápi bolest pod bruškom.bolest chrbtice je to bolesť ako pred mrchov ..ale mrcha mi mešká 9 dní
..
@lillyj7 na digitalnom ukazuje aktualne tyzdne,ku ktorym treba priratat dva tyzdne,aby si mala take ako pocita aj lekat,od zacuatku cyklu v podstate. Takze ta obhednaj vlastne taj,ze by si mala byt tak v 7tt.
Bolest pod bruskom ta bude dlho sprevadzat. Maternica sa roztahuje. Kup si magnezium. A gratulujem
@lillyj7 ako písala lillyj7 sono krv ale na Sone ti nemusí ešte nič ukázať ja som teraz už 5 x tehotná z toho 2 deti a 2x to nevyšlo teraz som opäť po roku tehotná posledná mrcha mi prišla 21.12 a termín mam až 12.2 u lekára hlavne sa treba snažiť byt v kľude kríze ma bolia už 3 dní a môže to byť spôsobené tehotenstvom
@slniecko3108
robila som si ich 4 každý den jeden
@miriam1983 toto si ja nemyslím. Že treba pripočítať. Aj ja som si ho robila. A ukázal mi 2+ a keď som šla na gyndu tak presne v tom týždni som bola že ešte sono neukázalo ale krv už áno...
@slniecko3108 vsak ale 2+ si v den ovulacia, cize este nie si ani tehotná.
Mna volali tiez hned, ale robili mi len krve testy na prvom sone som bola v 7 tt alebo 8 tt, kde uz bolo vidno akciu srdiecka 😉
@slniecko3108 treba si precitat navod.
@slniecko3108 ked si v 2tt,tak test ti nema ukazat co,lebo druhy tyzden je este pred ovulaciou.
@lillyj7 pani to myslela tak,ze 2tt zena este nie je ani tehotna. Pocita sa to tak,ze od zaciatku cyklu po ovulaciu su 2tt.
@miriam1983 mam 3 deti... cize testov ze sebou fuuuru.. a mala som vysoke mnozystvo hcg cize niekomu ukaze niekomu nie....
@slniecko3108 este raz. 2tt nie je zena tehotna,pretoze to je este cas pred ovulaciou. Ked mas tri deti,tak takyto zaklad,ako sa pocitaju tyzdne by si maka vediet.
@slniecko3108 ked si bola podla teba v 2tt,tak si bola v podstate vo 4tt. Vzdy sa pripocitavaju este 2tt pred ovulaciou. Cize ked na pani na teste 3tt,tak je vlastne v 5tt,pretoze aj v navode he,ze treba priratat 2tt.
@miriam1983 jaj bavíme sa o tomto... tak tak áno...
@lillyj7 ja som to nepisala vam, ale @slniecko3108
Ak test ukazuje 2+ tak to neznamena ze ste v 2. tyzdni, ale ze presli dva tyzdne od oplodnenia vajicka, cize ste minimalne v 4. tyzdni. A teda ak test ukazuje 3+ tak vy ste v 5. tyzdni a je mozne ze uz doktor uvidi babo na sone a vobec vas neobjednal skoro.
@ajka0207 áno áno zle sme sa pochopili. A deti pobehovali kolo mňa. Jasné je to tak.
Prijemny porod 🙂
@jozefka1235 dneš rodiš
Dakujem vsetkym za radi dnes som bola na gyn.. som 6 týždni 😍.. a všetko vyzerá byť v poriadku 😘
@ajka0207 jake 2+ ovulaciu ??? Ja som nala 2 dni pred menštruáciou na digi 1+ a teraz mám doma 3 mesacneho chlapčeka 🙂
@22patricius dva dni pred menstruaciou si pre doktora v 3. tyzdni tehotenstva. Nie v prvom, test ukazuje tyzdne od ovulacie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lillyj7 môj názor po 3tehotenstvach je. Ak si si robila Digi tak tie neklamú. A mne v živote žiaden ani ducha neukazoval. Vyšetrí ta sonom krv a podobne... Musí určiť kvázi prvý dátum pôrodu.