Kedy robiť test po vynechaní antikoncepcie?

24. nov 2023

Ahojte, viete mi poradiť kedy si spraviť test po vynechaní tabletky antikoncepcie, 2-3 týždne po vynechaní ?? Som cca 2tyzdne po vynechaní a až teraz som si to všimla ďakujem za rady

ibrunova
24. nov 2023

aký test?

janai1
24. nov 2023

test sa robí cca 2 týždne od styku

autor
24. nov 2023

@ibrunova tehotenský …keďže som zabudla užiť tabletku a prešli už dva týždne a na príchod menštruácie sa spoliehať nemôžem, keďže beriem tabletky nonstop bez menštruácie

klarissa25
24. nov 2023

Jednu tabletku si zabudla užiť? Ono záleží v ktorom týždni si zabudla užiť tabletku...nie vždy je potrebné robiť test ale ono všetko nájdeš aj v príbalovom letáku

autor
24. nov 2023

@klarissa25 citala som leták a zabudla som v 3tyzdni (ak som dobre pochopila, je to týždne v ktorom je sanca vysoká ) a až dnes som si všimla že ta tabletka je stale v blistri (nepýtaj sa ako je to možné, lebo netusim, doteraz sa mi to roky nikdy nestalo) ….v podstate ma zaujíma kedy si spraviť test aby bol výsledok správny ( nech nerobím zbytočne skoro ) …..asi radšej počkať dlhšie a budem vedieť na isto aký ke výsledok

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadka1997
24. nov 2023

Ak berieš HAK tak vieš kedy mas dostať menstruaciu, ak nepride, alebo pride iná ako obvykle, sprav si test, prípadne sprav si ho po jej skonceni..

miaria26
24. nov 2023

Ked uzivas antikoncepciu nemas ovulaciu.. a ak si zabudla na jednu tabletku urcite ochrana pred otehotnenim nezlyhala. Nemusis si robit test. A uz vobec nie ak beries tabletky uplne bez 7dnovej pauzy

autor
24. nov 2023

Ďakujem všetkým za info 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre