Kedy robiť test?

16. okt 2024

Ahojte, prosim poradte.. 7.10. som mala pozitivny ovulacny test, mala som aj zvysene libido, a zvyseny vytok.. v tomto oddobi, ale neviem kedy presne prebehla.. neviem si to odsledovat.. ms mam nepravidelnu, aj kratky aj dlhy cyklus.. podla toho ovul.testu by som si kedy mohla najskor urobit tehotensky test aby mal nejaku vypovednu hodnotu?
Plus, robievam si ovulacny clearblue digi, ukazoval mi predtym 2 najpozotitivnejsie dni, ako aj pisu na krabicke, ale tento mesiac mi ukazal len jeden.. je spolahlivy? Preco zaznamenal len tento jeden den tentokrat?
Dakujem.. som v tomto nova

dadka1997
16. okt 2024

Tehotensky test je najlepsie robit ked vynecha menstruacia

e1i
16. okt 2024

Idealne robit ked ms meska tyzden

autor
16. okt 2024

@dadka1997 @e1i dakujem, ako vsak zistim, ze mi meska tyzden? Prip je teda vynechana?

veronikaszabova
16. okt 2024

Sprav si test 10/14 dni po ovulacii

paulina291
16. okt 2024

Podľa mňa je úplne zbytočné čakať, aby ti týždeň meškala ms a až potom sa testovať, test ti to ukáže daleko skôr.
Ms nastáva cca 14 dní po ovulácii. U každej to môže byť inak, ale zvyčajne je to takto. Je ale úplne v pohode mať túžbu sa otestovať skôr, ak túži žena po bábätku😉 mne ukázal 10 dní po ovulácii 2 čiarky.
A niektorym ovulačný test ukazuje pozitivitu iba pár hodín, je to úplne v pohode.

autor
16. okt 2024

@veronikaszabova dakujem, tak asi na tento vikend to vychadza, tak urobim.. nechcem zbytocne skoro, nech nie som sklamana
@paulina291 dakujem za vysvetlenie 🙂 a vedela si, kedy ti presne prebehla? Lebo ja zatial len tie ovul.testy, nechcem este merat bazalnu teplotu, prip ine, ale ja ani nemam ani velmi priznaky pri ovulacii, skor sa spolieham len na ten test, ale tak snad, este sa vobec nesnazime dlho

paulina291
16. okt 2024

Áno, vedela. Nie ale podla testov, ale ja som ovuláciu vždy cítila. Plus som cítila aj uhniezdenie, vedela som že je to ono😊 2 dni po uhniezdení som si urobila test a boli tam dve slabé čiarky.
Výtok si si neskúsila sledovať? Ja som to aj podla neho vedela.

autor
16. okt 2024

@paulina291 no praveze ani nie, kedze ja mam v obdobi kedy by mala byt ovulacia vytok aj tyzden, a rozne, kremove, biele, aj dokonca tekute, a mala som aj taky ten natahovaci, ktory by mohol byt plodny, ale zaroven aj ten po sexe, neviem to rozlisit, a vlastne dovod, preco som zalozila diskusiu, lebo v pondelok ma dost boleli krize, teraz citim uz len obcas, a rovnako aj od pondelka ma obcas zaboli v bruchu, ale kym si to stihnem uvedomit, ze ci je to vajecnik, podbrusko alebo jednoducho len brucho, tak to aj prestane.. viem, ze to mozu aj priznaky pms.. ja som brala do konca augusta antikoncepciu, takze v tychto priznakoch som uplne nova.. len teda viem, ze den pred a den ked mi vysiel poz.ovul.test som mala extremnu chut na sex, co nemavam az takto uplne 🙂

paulina291
16. okt 2024

Držím palce nech sa to podarí.
Ak nie, tak skús si pár dní po skončení ms začať každý deň skúšať výtok. Počas plodného obdobia by mal byť priesvitný a velmi naťahovací- konzistencia váječného bielka. Neplodný je taký velmi lepkavý priesvitný alebo krémový, prípadne úplne vodový.

autor
16. okt 2024

@paulina291 dakujem pekne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre