Kedy použiť tehotenský test?

mona333
5. okt 2011

Ahojte, mam 25 - 26- dňové cykly, tak sa chcem opytat kedy je realna šanca,že test už ukaže realne či som tehotna?

Ďakujem 🙂

hameeda
5. okt 2011

no ja som pri poslednom hned na druhy den vedela ze som tehotna, a test som si urobila za 3 dni a uz tam boli dve ciarky ale ta druha bola este taka slabucka,,asi zalezi aj na teste

katkarv
5. okt 2011

ja mam 28dnove cykly a v den ked som mala dostat ms som mala slabulinko pozit.test 🙂 Je to fakt individualne

lucka1987
5. okt 2011

tliteratura uvadza ze by sa malo testovat tyzden po vynechani menstruacie... no // by ti mali ukazat uz v den, ked ti ma prist menstruacia.. aj ke dnie vzdy to tak musi byt.. zalezi od toho kedy mas ovulaciu a od toho ako sa ti vylucuje hcg do krvy... napr mne ukazal den po vynechani len slabulilinku ciarku. a tak som test musela zopakovat o dva dni ( 30DC) kedy som stale mala slabulililinku ciarku ledva ju bolo vidiet.

jajuuus
6. okt 2011

ja som testovala 29DC a našla som si krásne silné //... záleží od toho, kedy si mala ovuláciu... cca 14 dní po ovulácii by ti už test mal ukázať krásne čiaročky 😉

feb13
6. okt 2011

Najskor 3 dni pred menstruaciou teda 11 dni po ovulacii. Teda to ti uz moze ukazat tehotenstvo ale este nemusi. V den mestruacie teda 14 DPO by uz ukazat mal. Ak sa rozhodnes testovat este pred mrchou, urcite treba pouzit prvy ranny moc a test s citlivostou 10, predtym vecer uz menej pit a cakaj taku velmi jemnu ciarku ktoru ledva vidis, mozno iba pod urcitym uhlom a aj to pravdepodobne az po dlhsom case (na kazdy test je napisany ze po 5-10 min uz neodcitaj vysledok, ale rozhodne to este nezahod...) ale ked je ten duch rovnako siroky ako kontrolna ciarka tak je to pozitivny vysledok. 🙂 Ja som takto mala pri prvom 3 dni a pri druhom 2 dni pred mrchou.

leeenka26
6. okt 2011

tiez som to proste vedela, mne sa ukazali // na 9. den po ovulacii, predtym nic. Aj to bol duch.

atreyu
6. okt 2011

U mňa to bol krásny duch už na 9DPO-24DC...cyklus mávam 29dňový...držím prsty 🙂

lulucinka
19. okt 2011

Ahojte,3.10 som mala nechránenýpohlavný styk.Užívam HA,ale v ten deň som si ju vzala o viac ako 12 hodín neskôr,preto neviem či som mohla alebo nemohla otehotnieť.Menštruáciu som dostala,ale bola dlhšia ako normálne,inak mi trvá 3 dni a teraz mi trvala 4 dni.Má aj tak zmysel robiť si tehotenský test?A stačí ak si ho urobím 25dní od styku alebo mi ešte neukáže pravdivý výsledok?Mám počkať až 40 dní od styku?A ešte jedna otázka,je reálne aby boli ženy tehotné v 10 týždni a mali negatívne tehotenské testy s najvyššou citlivosťou?

babulka123
19. okt 2011

lulucinka.. prosim ta pekne ty sa daj liecit.. toto nieje tvoja prva otazka.. nehnejvaj sa na mna ale toto je seriozne forum, a nie sme zvedave na priblble otazky stale o tom istom .. uz som ti raz pisala ak sa boji otehotniet v tvojom pripade je len jedna 100 percenta antikoncepcia NESEXUJ... lebo inak tvoje otazky nemaju konca kraja..

salma22
19. okt 2011

ja som si ho robila kazdy tyzden ked sme zacali pracovat na babatku 🙂

maggie37
19. okt 2011

Žienky dúfam to nebude blbá otázka a že nebudem zotretá ako lulucinka, ale zaujíma či môže žena otehotnieť na 4-5 deň po ovulácii. My sme to neriešili kedy mám ovu, ale teraz som sa tým začala zaoberať, vypočítala to... a niekde som sa dočítala že keď skončí ovu, žena je neplodná. Nechce sa mi veriť... 😖 Ďakujem pekne za odpoveď

poisonblu
19. okt 2011

ja som si robila tehotensky test v prvy den ako mi vynechala menstruacia..ale ja som vedela uz od oplodnenia, ze som tehotna :D proste taky siesty zmysel..bohuzial, sa babatko neudrzalo ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre