Kedy počas dňa je najlepšie urobiť tehotenský test?

momamo
13. júl 2011

Prosim poradte kedy je najlepsie si spravit tehu test ...Zasadne len rano ..???

vejinka
13. júl 2011

jednoznacne rano ked vstanes z postele hladina hcg je najvyssia.drzim palce

vejinka
13. júl 2011

alebo najskor po dvoch hodinach od vycikania

mirka7582
13. júl 2011

mas celodenny tehu test ale najlepsie je hned ranno ked vstanes ako pise vejinka . ja som si robila na obed a bola tam 😀 slaba ale bola

dari226
13. júl 2011

ja som si prvy robila poobede v 4.tyzdny a tiez bola 😉 ,zalezi aj od duhu testu

feb13
14. júl 2011

ja som robila prvy rano, 3 dni pred menzesom a bol tam duch (citlivost testu 10) a druhy v den menstruacie poobede (citlivost 20) a bola celkom silna ciarka 😉
ak to chces zachytit naozaj hned po uhniezdeni, tak najlepsia sanca je rano a este odporucam predtym uz od vecera velmi malo pit aby bol moc dobre zahusteny, ak je to uz o nejakych par dni neskor tak si myslim ze je to uz jedno, ciarka tam bude tak ci tak 😉

sharmana
14. júl 2011

@momamo mne uplne najcitlivejší test robený ráno ukázal slabý tien, a úplne normal test robený poobede krásnu kolajnicu, takže neviem či je nutné robiť ráno... 😉

sofia2008
14. júl 2011

14DPO vecer o 22tej ukazal mamatest dve krasne // 😵

anjelaa
14. júl 2011

mne 15DPO poobede okolo stvrtej ukazal tiez hned dve // 🙂 hoci ta druha bola slabsia, ale bola tam. Ale to je asi individualne a tiez zalezi ako pisu kocky od druhu testu.

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
whiterosses
23. jún 2013

odporúča sa ráno, hned ranny moč .. ale tie testy sú už robené tak že si môžeš spraviť aj počas dňa... ja som si spravila prvý počas dňa, a bol pozitívny tak som si ešte jeden soravila hned ráno ... 🙂

tinushka13
23. jún 2013

kedykoľvek... ja som si robila okolo 16:00 a to mi ešte ani nemeškali. 😀 a boli tam jasné // 😀 😀 😀

marianka3
23. jún 2013

Odporúča sa použiť prvý ranný moč. Ak by si chcela kedykoľvek počas dňa,tak si kúp kvalitnejší tehu test 😉

sara92
26. aug 2013

Ahojte žienky 🙂
Mám na vás otázku a možno (predtým než pôjdem ku doktorke) mi poradíte alebo aspoň podporíte 🙂..mám celkom tušáka, že čakáme bábätko..cyklus mám tak 36-39 dňový..a mrška mi 2 dni meškala a potom vlastne prišlo len veľmi slabé špinenie, bez bolestí asi tak 4 dni (inokedy mám bolesti, že ani z postele nevstanem a dlhých 7 dní) ..potom to prestalo..od toho špinenia sú to už 3 dni..často mi je zle, krúti sa mi hlava a mám chute na čudné jedlá- a veľa, veľa jedla :D..a moje prsia- akoby sa zväčšili a cítim v nich čudný tlak..a čakala som, že normálna mrška ešte príde..keďže som cítila ostré pichanie vo vaječníkoch a zvláštny tlak v podbrušku..ale nič..a tak sa chcem spýtať..myslíte, že by to mohlo byť tehu? A či by test ukázal aj poobede(ak ho urobím teraz), či je to tehu..alebo ho mám robiť radšej zajtra ráno?- doma mám Mamatest 10..Ďakujem za rady..a držím palce všetkým snažilkám 🙂

akinorev30
26. aug 2013

@sara92 Ahoj, podľa mňa by si mala skúsiť urobiť si test ešte dnes. Mamatest 10 je spoľahlivý a citlivý tehotenský test takže ak si tehotná, mal by ti to už ukázať 😉 . Inak nemáš náhodou v balení 2 ks? Lebo bývajú aj také. Tak by si mohla testovať dnes aj zajtra ráno 😎 .

mimi06
6. okt 2013

ahojte baby, mam problem...mala som nechraneny pohlavny styk priblizne 2-4 dni po menstruacii a teraz mi uz meska asi 5-6 dni...bojim sa ze som tehotna a preto som si spravila teh. test (mamatest), no spravila som si ho vecer lebo som to uz nevedela vydrzat a bol negativny...v utorok idem gynekologovi no strasne sa bojim a dovtedy ma asi porazi :( prosim skuste mi nejako poradit :(

katkasofi
7. okt 2013

@mimi06 keď ti uz tak dlho mešká tak pozitívny ukáže aj večer. Neboj, podľa mna si neni.

dovea
7. okt 2013

ahojte ja tiez dufam.. necely 3. tyzden od pposledneho pokusu som 1. den zacala pocitovat zasklby v maternici, ani nie bolestive, skor otravne a trvalo to cely den. na dalsi den uz sa pridali aj bolesti ako pred M a dost intenzivne, a treti den som dokonca vychytala zvysenu teplotu, bolesti kosti, svalstva ze som ani vstat nemohla, k tomu trosku mliecneho vytoku, kt. pred M nemavam a bolesti v podbrusku tiez nie.. na 4. den mi nic nebolo, len som stale ocakavala M kedze to bol 28den cyklu, ktory mam uz asi rok kratsi-cca 25dnovy., lenze test negativny..dnes je 29. den, M stale nerozbehnuta, ale vidim velmi jemnulinky hnedy vytok vo velm imalom mnozste. co vy na to?

mirka157
25. nov 2013

Ahojte baby ... Chcela by som sa opytat... Svoju poslednu menstruaciu som videla na zaciatku septembra .. ale odvtedy som ani len naznak dalsej menstruacie nevidela.. myslim ze tyzden nato som si robila těhotenský test zavcas rano, cize ranny moc. A ukazal mi krasne 2 ciarocky . Tyzden nato som si urobila dalsi pretoze v baleni boli 2 . Tiez ukazal 2 ciarky . Ku gynekologovi som este nestihla ist . Dneska som si vyskudala dalsi ktory mala sestra doma ale bol pol roka po zaruke .. je mozne ze to moze ovplyvnit vysledok? Dakujem baby 🙂

mirka157
25. nov 2013

Ahojte baby. Som tu nova. A chcela by som sa s vami porozpravat .. 🙂

maribell
25. nov 2013

@mirka157 tak ja neviem oktober ani november si nemala ms... dva testy ti ukazali ze su tehu tak na co cakas s doktorom? 🙂

lucinkab
25. nov 2013

najlepsie ráno... ale ak je od ovulacie viac ako 20dni mozes hocikedy 🙂

mirka157
25. nov 2013

@maribell Vobec som nemala cas. .. nonstop v praci .. :( ale mam tam na plane ist zajtra najneskor v stredu ak by som nestihla zajtra ... ale docela sa bojim ...

maribell
25. nov 2013

@mirka157 jaj tak to je ine.. ale moc to neodkladaj..predsalen.. a coho sa prosimta bojis? ...

mirka157
25. nov 2013

Ja ani neviem ... neviem mozno mi povie to co nebudem chciet pocut ... napr ze niesom ... aj ked neviem, 2 mesiace aj nieco nevidim svoju ms... no co by to mohlo byt? :/

mirka157
25. nov 2013

@maribell ty uz mas dietatko?

maribell
25. nov 2013

@mirka157 ..mno tak ja si mylsim ze pravdepodobne tehotna si 🙂 ... toho sa asi bat nemusis... ano mam

mammaroma
25. nov 2013

@mirka157
Ahoooj, vitaj na koníku 🙂 A hlavne-šupity doktorovi 😉 Držíme palčeky a verím, že sa podarilo a budeš šťastná tehulka

mirka157
25. nov 2013

@mammaroma dakujem ....

mirka157
25. nov 2013

@maribell to ano na to miminko sa tesime ak teda som ... niekedy ked sa pozrem na brusko tak vidim ako keby mi tam bilo srdce ... heh neviem co to je !!? :/

peterek414
13. dec 2013

ahojte Baby.Ja by som sa chcela poradit ked si robit test ci pred menzesom alebo po menzese..minuli mesiac som mala menzes 14.11 a trva mi 5 dni mavam pravidelni pohlavny nechraneny styk s manzelom a chceli by sme babo tak by som cchela vediet kedy by som si mala spravit test ale mavam nepravidelny menzes....a uz cca 2 tyzdne mam pocit na menzes prsia ma bolia,grcala som a mavam hnacku .....a cca 1 tyzden do zadu som si robila test a bol negativny...poradte mi prosim vas dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre