Ahojte.
Viem aké je odporúčanie, no určite dáte za pravdu, že sme strašne nedockave co sa tohto týka. 🙂
Takže ma zaujímajú reálne skúsenosti, za kolko po ovulacii, pripadne po pozitívnom ovulacnom teste vám ukázal tehotenský test slabunku druhu čiarku.
Ďakujem 🙂
9 DPO
Môžeš testovať skôr, ale budeš zbytočne sklamaná, keď to bude biochemické. Odporúča sa testovať až po vynechaní ms
Nikdy som si nerobila ovul.test, tehotenský som robila, keď som vedela pocitovo, že je niečo inak a menzes mi meškal asi 2 dní..no a mala som teda už vtedy 2 jasné čiary, takže pocity neklamali 😊
@diaalex sklamaná môžem byť aj neskor..keď potratim...zas raz...len som zvedava..
10 dni. Skôr skús ten krvný....ten je tuším 7....
9dpo😊
9dpo velmi slaby duch
11dpo ale uplny dušik. Mohla som vydrzat aspon tie 2 dni a tesit sa a nie ze asi sa tesiť.. chapes? Ze mozem s istotou ktoru test vie dat ze juchuu pozitivne a nie ze hmmm asi som alebo nie?.
8 DPO slabučký duch
9dpo nič a 10dpo bolo vidno čiarku na obyčajnom z aliexpressu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tusim okolo 8-9 DPO v oboch tehotenstvach, u mna cca tyzden do MS, kedze mam dlhsie cykly (30-32dni)